Minik1bey Arkadaşlar merhaba 🌸 Birşeyi merak ediyorum ultrasonda ki bebek kilosu ile doğduktan sonraki kilosu arasında ne kadar fark ediyor acaba bilgiisi olan var mı ne kadar düşüyor kilodan acaba 🙄
Annecik_ Minik1bey ultrason sonuçlarının yanında +- 400 yazar zaten onlar tahmini ölçümdür daha büyük de olabilir daha küçük de olabilir. Önemli olan sağlıklı doğması
Minik1bey Dilaraa06 Hmm üstteki yorumda 50 gramdan sonra kafalar biraz karıştı 🙄Ama olsun daha fazlasını duyduğum için yinede normal sayalım bunuda 😍
Minik1bey Annecik_ Bunu biliyorum zaten genel olarak ne kadar düşüş oluyor onu merak ettiğim için soruyorum 🙂🙂 Tabiki önceliğimiz sağlıkları 👍
Sadece_anne Minik1bey Evet canım üstelik hem devlette hem ozelden muayene oluyordum ikiside ayni diyordu 3.500 :)
Dilaraa06 Minik1bey degisiyo kilo durumu net çıkmıyo malesef sağlıklı olsunda kilo alınıyo 12 gün oldu doğum yapali doğum kilosunu geçti bile
esraizmirli Minik1bey benim suyum çok fazlaydı ama büyük ihtimal ondan öyle oldu ama şoka girecek hiçbişey yok bence evladım hamd olsun sağlıklı gerisi umrumda değil
Minik1bey esraizmirli Tabiki öncelik sağlık canım. Benmde ultrasonda sürekli kiloda sıkıntı çıkıyor ama sağlığında sıkıntı yok şimdilik çok şükür 🤲
Minik1bey Sadece_anne Aynen güzel taktik ama ben 1 tane gitmeye üşeniyorum valla 2 doktorla hiç uğraşamam 😂😂
Selcukmerve Minik1bey ayyy bu olay bizim başımıza da geldi kızıma hamile iken ultrasonda Doktorum 3.500″ kilo diyip doğumda 2700 kilo doğan kızım maşallah şuan 9 yaşında prensesim şimdi paşamızı bekliyoruz umarım bunda da öyle bir sorun yaşamayız😇😇🙃😌
Minik1bey Selcukmerve bi çok kişinin başına geliyormuş bunu öğrenmiş oldum 😂😂 İnşallah canım öyle bişey olmaz 😍😍