Adaa8905 Mom789 Bı yaptığında çok yap ağzı kapalı biseyle dolaba koy bı kaç gün yenir taze kalıyor bişey olmuyor 😂
Mom789 Adaa8905 benimki onu anliyor nasil oluyorsa dolapta gorurse ben bunu yemem tadi kotu der direk gıcık 😂
Dareyn Naciyeylmz Haftasonları en güzel şey kuzu kavurma oluyor ya biz sadece kuzu kavurma yapıyoruz yanına ayran yiyoruz enfes oluyor yanına da karpuz bitti gitti😂💜
haydibakalim Kabakla havuç var dolapta kötü olmadan kızartıp yoğurtluyacağım içine de iki diş sarımsak fırında köfte patates yapcam fırında daha sağlıklı oluyormuş et dünden de çorba vardı yarına da kalır bu yemekler miss
Dareyn haydibakalim Ayy çokseeel😂Biz manavda başını hafif kestiriyoruz kötü çıkmasın diye öyle yapabilirsiniz
Adaa8905 Mom789 Hele şükür kaynana derdim de yok vefat etmiş çok olmuş ne bulursa onu yiyecek mecbur 😂
whitedream Naciyeylmz ızgara da biftek pilav yanına da patates kızartması yada püre yapıcam iştahım çok fazla açıldı 1 haftadır doymuyorum🙈
Mom789 Naciyeylmz 2 bütün havlıyor onlar hafif yağlı diye Sonra tereyag unu kavurup azcık şehriye atıyorum sonra hasladigim suyu ekleyip tavukları tiftik tiftik yapıp atıyorum içine en son baharatları tereyaginda kavurup katıyorum içine bitti ben böyle yapıyorum 😂
Ays0 Kayınvalidem karışık dolma sarma yapacakmış eğer yaparsa bana da yollar zaten ararım dedi olmadı taze fasulye yapacağım pilav ve salata ile tamam daha ne yapayım 🤷😂