Gamzee_27 Kızlar bugün size farklı bir soruyla geldim kıyafetlerimi makinaya atıyorum Perwol kullanmıyorum bu arada kuruduktan sonra hep üzerinde toz gibi şeyler oluyor neden olabilir kafayı yiyeceğim artık yaa😔Ne yapmam gerek varmı bunu yaşayan😒
emiras59 Gamzee_27 çift durulama yapıp deterjanı biraz daha az koyabilirsiniz ya da en iyisi deterjanı değiştirmek 🤷🏻♀️
MLB Gamzee_27 Renkli çamaşırlarda sıvı deterjan kullanmaya çalışın çünkü renklileri yüksek ısıda yıkayamadığımız için tam olarak erimiyor ve çamaşırlarda öyle bir görüntüye neden oluyor maalesef🤷🏻♀️Yeni nesil toz deterjanlarin hepsi boyle.Renklilerde sivi deterjan kullanmaniz sorununuzu ortadan kaldirir.Su an alamam diyorsaniz makinede tekrar durulama&sıkma programina atın.İyi günler💐
minikbirisi Gamzee_27 öncelikle makinenizi çamaşır makinesi temizleyici ile boş çalıştırın daha sonra deterjan gözünü de tamamen temizleyin deterjanı yarım ölçü koyun ve çamaşırı azaltın bir deneyin eğer böyle de devam ederse deterjanı değiştirin
midekoruyucu MLB Durunas kesinlikle katılıyorum, ben de perwoll kullanmama rağmen çok doldurunca çamaşırlarda kalıntı bırakıyor 🙈
MLB Gamzee_27 sıvı deterjan kullanıyorsanız sorun makinede olabilir.İyi durulamıyor sanırım👀Tekrar durulama programına alın isterseniz💐
Gamzee_27 gulin-35 Sıvı deterjan kullanıyorum aslında perwol öyle deneyeyim olmazsa başka çözüm bulacagm artık teşekkürler
Aysegultkk Gamzee_27 çamaşırı çok atınca oluyor malesef benimde oluyordu sservisi arayınca öyle söylediler 9 kg Makinem ama tam 9 kg atmamak lazımmış en fazla 7 kg da güzel yıkama elde edersiniz demişlerdi sizde çok atıyorsanız az atmayı deneyin☺️
Aysegultkk Gamzee_27 bende aynı tepkiyi vermiştim çok saçma ben 9 kg dolduramıyacaksım nedeen 9 kg diye aldık 🤔 makinenin markası ne canım belki aynıdır😅
Nelmali Gamzee_27 Aysegultkk 9 kilo ıslak ağırlık için koyulan limit aslında çoğu kişi bilmez alırken söylemiyorlar malesef bu durumu
Linasalamandre Gamzee_27 deterjanı nereden aldınız? Trendyol ise çok sahte deterjan satışı var orada. Satıcıyı araştırıp almak lazım
Gamzee_27 Nelmali bi sahtekarlık daha öğrendik desene tatlım🤷♀️neyse artık bizde ona göre ayarlarız madem öyle 😊