ozlmerol Merhaba kızlar başakşehirde oturuyorum bi kaç hastanenin fiyatlarını öğrendim size yazıyorum umarım işinize yarar👍🏼 -Özel güngören hastanesi -290₺ -randevu gerekmiyor sabah 8 ile öğlen 2 arasında gelebilirsiniz diyolar :) bizde ona gidicez baya onerdiler renkli oluyomuş cd de videosunu ve fotoğraflarını veriyolarmış ve rapor veriyolarmış. -Bağcılar Medilife -470₺ -randevu gerekiyor -cd veriliyormuş. -Yunus emre tıp merkezi-210₺-randevu gerekiyor-cd veriliyor -Safa hastanesi-300₺ -randevu gerekiyor-cd verilmiyor -Özel34hastanesi-fiyatını belirtmediler siyah beyazmış sadece bir tane renkli fotoğraf veriliyormuş -bağcılar medipol-745₺ -cd veriliyor renkli oluyormuş -ilgi hastanesi - renkli ultrason 250₺ Renksiz 175₺ cd veriliyor renkli için randevu gerekiyormuş, renksiz için gerek yokmuş. -Yenibosna nisa hastanesi- 400₺ -randevulu-renkli cd veriliyormuş -Özel rumeli hastanesi-350₺ -randevulu cd verilip verilmediğini söylemedi -Batı bahat- 345₺ -renkli ve cd veriliyor randevusuzda gidilebilirmiş -Özel istanbul hospital-350₺ - renkli oluyormuş cd bilgisini vermedi -Özel halkalı kent hastanesi-320₺ -randevulu renkli cd veriliyormuş -Ultraemar çapa - 300tl- randevulu - renkli cd veriliyor Umarım gitmeyi düşünenlere yardımcı olmuşumdur aslında daha çok hastane aradım ama çoğu ya çekmediklerini söyledi yada fiyat vermedi burda yazanlar fiyat veren hastanelerdir. Fiyat vermeyenler; Medicine Özel erdem hastanesi Median Başakşehir tıp merkezi
Kbraduru Canım ben medilife gidiyorum genelde 300 tl orda ben randevu bulamadığım için medipole gidicektim medipol de 300 tl aynı şekilde fiyat verdi ve arkadaşımın tavsiyesi ile göngören de cektirdim baya ilgili doktor memnun kaldım pazartesi cektirdim bende ama sana yanlış bilgi verilmiş fiyat hakkında
ozlmerol Kbraduru canım bende medilife a gidiyorum normalde yeşim hanım doktorum sordum bu şekilde söylediler.