ilk 37+5iim.. Sürekli kasık ağrım var sanki her an adet olacakmışım gibi midem de bir garip. Acaba doğum belirtisi mi tecrübelerinizden faydalanabilir miyim 🙋🏻♀️
Charlotte ilk 36+2 yim dün hafif kasık ağrım vardı, gece sağ kasığım baya ağrıdı ve battı sağdan sola dönerken bile canım acıdı, sabah doktoruma mesaj attım son haftalarda normal Doğuma hazırlanıyor rahim dedi
Ceylan12 ilk bende bugun 38 oldum ayni sorun bendede var belim cok kotu agriyo sonradan karnima atiyo bide akintim cok var ilk hamileligim cok korkuyom 😐
ilk Asli91 evet ben de bir kaç yerde öyle okumuştum da sürekli değil de belirli aralıklar olursa doğum belirtisidir yazıyordu kafam karıştı ama işk defa kendimi tuhaf hissediyorum doğumum yaklaştı sanırım 🤷🏻♀️
Ebru12 Prensslerimm dun bendede oldu bi kac saat sonra gecti ama bazilari dogum sancisi olabilir dedi dogum sancisi olsa ziddetlenirdi dime🤔
MuazzezGlsoy Yalancı sancılar kızlar bende de var iki gündür burda herşeyi konuşuyoruz sonuç olarak hatta tuvalete girdiğimde burnuma kan kokusu geliyor yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum. Kasıkta ve genitalde adet ağrısı oluyor hele ki dün gece genital bölgem çok sızladı ve adet gibiydi aynı. Sanırım bu gece doğurcam dedim egzersiz yaptım rahatladım biraz şuan birşey yok Doğum yakınlaştıkça bunlar hep olucak sanırım 💁🏼♀️
ilk MuazzezGlsoy aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım sürekli tuvaletteyim bir şey var mı acaba fln diye🤷🏻♀️
Ayselcnt muhtemelen yalancı sancı canım.. Benimde oluyor ama doğumu tetiklemiyor bir türlü.. 39+1.. Ama belkide seninki tetikler..
Ayselcnt ilk hafta olarak erken değilde tabi senin hazır olman önemli.. keşke benimkini tetiklese.. Ben o kadar hazırımki anlatamam.. 😬
ilk Charlotte aynen benim de öyle yatarken sağa sola dönerken daha çok ağrıyor normal demek ki son günler bunlar 😊
nilvay Düzenli olarak artan bir ağrınız yoksa yalancıdır. Ama dakikalar geötikçe artıyorsa muhtemelen başlamıştır.