beyza1234 Merhaba Kısmetse eylül başı dogumlu bir kızımız olacak kıyafet alışverişine başladık ama eylülde ekimde hava hala sıcak oluyor beneklere uzun kollu giydirilirmi kısamı uzunmu tulumlar alınmalı tecrübeli anneler bi el atsanız ❤️🌺
3MelekAnnesi3 beyza1234 benim evim serin oldugu için uzun kollu giydiririm dışarı sıcaksa güneşli ve esmiyorsa cıkarken daha hafif giydiririm ama kücük bebeklerde Bi yere cıkcagımı sanmıyorum
Burcu4135 beyza1234 benim de eylül ortası dogacak ama yeni dogan bebekler cok üşürmüş ben cogunlukla uzun kollu alıyorum. 3 4 tane kısa kollu var. Bizim icin sıcak bir ay olabilir ama onlar icin sanırım soguk :)
Derya beyza1234 benimkide eylülün sonu evim aşırı sıcak oluyor sanırım mevsimlik alırım yine de yeleğini üstünden hiç eksik etmem üşürler yine de 🤔
Pamugunannesi1 beyza1234 Biraz uzun kol biraz kısa kol aldım oğluma evim 7/24 güneş gördüğü için aşırı sıcak oluyor ama gene üstünden mevsimlik battaniyesini eksik etmem 🤗
Redpepper Benim de eylülde ama ben hepsini uzun kollu aldım, bebeklerin kolları üşüyor, çok kalın olmayan mevsimlik şeyler alın en ideali bence