a_burcu_bur muallimehanimmom5 kardeşimin de ilk 4 ayı öyle geçmişti. 54le başlayıp 74le girdi doğuma 😝🙈😂 5.aydan doğuma kadar 20 kilo almış 🤦🏻♀️😂 doğumdan sonra da normal kilosuna döndü 6-7 ayda.
muallimehanimmom5 a_burcu_bur ayyyy 🙈🙈🙈 asıl kilo 20 . Haftadan sonra alınıyor mus🙈 kardeşiniz öyle olmuş baya almış 🙊 olsun sağlıklı doğum yaptıysa sonrasında da veriliyor kilo ki kardeşiniz de vermiş 😇 kısa sürede
Gulten_1996 Sude-96 herkesin karnı aynı dönemde çıkmazki. Kiminin 6. ayda çıkıyor kiminin 3. ayda. Çok çok öznel bir soru sormuşsunuz. Her vücut her hamilelik birbirinden çok farklı
a_burcu_bur muallimehanimmom5 yiğenim şu an 10 aylık, pek tatlı 🧿 kardeşim de aynen öyle doğum öncesi kilosuna döndü. Bana da diyo dikkat et 20den sonra diye ama bakalımmmm😂
muallimehanimmom5 a_burcu_bur benim ablamda hamilelikte az kilo alıp doğumdan sonra alanlardan süt yapsın diye sürekli yedi 🙈 baya kilo aldı ve onu vermesi daha zor oldu hatta hala veremedi bi kısmını🙊 ah kilo problemi her türlü oluyor 🙃
BEB_133 Sude-96 Vala benim şuan yarın beş ay olacak beş kilo aldım 😏 kızımda böyle olmamisti 12 kilo almıştım bunda hızlı aldim ilk ay bakalım yaklasik bir iki haftadır aynı kiloda sayıyor inslalah 15 gecmem kizimd a14 kilo almistim