alimveannesi 30 cu haftamdayim dun kontrolum vardi bebegim 1 kilo 350 grammis zayif dedi doktorum sizinkiler kac kilo acaba
elif0690 alimveannesi Canim benimde öyle 1330gr doktorum sagligi yerin de biraz minik bir bebek olacak bu genetik bir durum dedi..Saglikli dogsunlar da kiloyu alirlar inş..
NidaEzgi Benim de zayıf Senin haftanda şimdi de zayıf 32 haftam bitti 33 e giriyorum 1600 gr daha ama üzülme önemli olan sağlıklı mı kuzum ona bakalım genetik faktörler de etkiliyormuş
Babytmr Ben en son 28. Haftamda gitmiştim 1 .250ydi kilosu ama her bebeğin boy ve kilosu farklıdır genetik faktöre bağlı olarak. Bnce çok kafaya takılcak bişey değil kilo sağlıklı olsunlarda.önünüzdeki haftalarda hızla almaya başlar belki.
Aliasafinannesi Kızlar sağlığı yerindeyse çokta kilosuna takılmayın. Fazla kilolu olmasida iyi bişey değil. Normal dogurtmuyor doktorlar. Benim mesela şimdi öyle nolicagimiz meçhul. Bırakın doğduktan sonrada kilo alır elbet önce saglik
alimveannesi Kemik gelisimi cok zayif hic sut icmiyor musun diyor iciyorum dedim gunde bir kilo sut icmemi soyledi makat gelisi duruyormus donmemis cokmu yol yuruyorsun dedi bunlarla ilgili ne diyorsunuz kizlar peki sizinkide bu haftada makat gelisimi duruyordu
flawles 30+6 2 kg cnm 43 cm doktor bu haftadan sonra kilo almaya başlar dedi. Baş aşağı geliş pozisyonuda..