msahin Arkadaşlar 8+3 kontrole gittiğimde 8+5 çıktı ultrasonda. Bugün 9+1 gittiğimde 10+0 çıktı. Hem özele hem devlete gidiyorum. Dr erken döllenme olmuş olabilir falan dedi ama böyle bir şey yaşayan oldu mu? Giderek farkın açılması tedirgin etti beni😏
Seyma46-46 msahin iki haftaya kadar ileride yada geride olması sorun teşkil etmiyor bende 1 hafta önden gidiyorum.
Seyma46-46 msahin 10. Haftadan sonra ileriden gitmeye başlamışım bende. Sizinde 1 hafta önden gidiyor sadece
annelinkoo msahin 37+5 im ben de başlarda böyle oynamalar olabiliyor şu an on günlük fark war üç hafta kadar ileri weya geri olunca sıkıntı olur o da küçük bir ihtimal.. ultrason ölçümleri her zaman net tutmayabiliyor dr farkı ultrason cihazı farkı bile etkiliyor
Seyma46-46 msahin 29. Haftadayım ben. Geçen hafta gittim 28 haftalıkken ultrasondan 29 haftalık görünüyorum.Sıkıntı edecek bir durum yok yani.
Kayabebekk Peki adetten 2 hafta onceki iliskiden hamile kalinip uzerine adet gorulup ultrasonda adetle uyumlu gitmesi gibi birsey olabilirmi ?