sanslibiranne Kızlar bu sabah iç çamaşırımda kanama gördüm bu dönemde bu normal midir yaşayan var mı doktora gitmeli miyim
Semiha_ sanslibiranne hamilelikte hiç bir kanama normal değildir tabiki doktora gitmelisin kişiden kişiye değişir herşey
Sermec27 sanslibiranne doktora gitmelisiniz kesinlikle 5 haftalıkken ilk lekelenme sonra yogun kanamam oldu acile gittim 6 gün hastanede yattım kanama ya da lekelenme gebeliğin her döneminde risklidir vakit kaybetmeden acile gidin
_SeymanurSevencan_ sanslibiranne benzetmek gibi olmasın ama ben aynı haftada kanama gördüm meğerse boş gebelikmiş üzerne adet gördüm kendi kendine düştü. Beta hcg degeri de düşüyordu zaten. Ordan anladım boş oldugunu. Umarım senın oyle olmaz
Minisomini sanslibiranne benim kahverengi leke geldi aynı dönemde ve bebek düşüyormul. İhmal etmeyin en küçük şeyde gidin doktora
susam_18 Ben kanamayı gördüğüm anda doktorumu ararım o da hemen gel der. Biz burda size yardımcı olamayız hemen gidin tabi ki.
sumeyraballl sanslibiranne kesek var diye illa içinde bebek olucak diye birşey yok bende boş gebelik yaşadım kesem sağlıklı bir şekilde büyüyodu ama bebek yoktu adı üstünde o yüzden boş gebelik diyolr ama 9. Haftaya kdr bekleyn derim