Mercii35 Arifcaninannesi 22 sine kadar olanlar ikizler diye biliyorum da benimki de öyle olcak tabii 😅
Esrakocer eminerol doktorunuz kilosuna bir şey dedi mi acaba? Benim 34+2 de aynı sizinki gibi çıktı ama olumsuz konuştu anlamadım
idiloska Sermec27 kasılmalar nasıl oluyor, benim de tuhaf ağrım sancım gibi oluyor kasılma mı anlayamadım. Bir kere yaşadım kasılma ama ona da benzemiyor pek.
Sermec27 idiloska ya böyle bebek kendini geriyor gibi oluyor o an kasıkta hafif ağrı oluyor sanki o tarz bir şey
idiloska Sermec27 aha o zaman benim de kasılma oluyor, ben de onu hep gaz sanıyorum diyorum ki ne gazlıyım. Bir iki hafta önce kasılma sandım panik yaptım bebek de hareket etmedi koştuk hastaneye nst bağlandı filan hiç sancı çıkmadı. Ben sancıyla gazı ayırana kadar doğuracağım sanırım 😂
Sermec27 idiloska kasılma oluyor o canım toplanma cok yaşamıyorm ben ama böyle bebek kendini geriyor gibi oluyor kasık agrısı oluyor o sırada da işte o kasılma 🥰
yesilkahve Sermec27 benimde öyle karnım sertleşiyor, karnımın bir yeri sivrileşiyor ve aşağıya doğru ağrı girmeye başlıyor 🤦🏻♀️ bu da sancı sanırım
idiloska Sermec27 kasık çok olmaya başladı, ay vaktinde gelsin, 4-5 haftası var daha mümkün olduğu kadar dayansın içerde minnoş. Valla erken doğum fobisi oluştu.
idiloska yesilkahve a bu sancı mı? Allahım ben gazla sancıyı ayıramıyorum, gazım var diye gidip doğuracağım bence. Bebek toplanıyor, sertleşiyor, arada belim kasığım ağrıyor. Ben diyorum ki ayağımı üşüttüm gaz. 🤦🏻♀️
Tazegebe1 yesilkahve bende 34+5 im son 3 gündür falan bebek semsert oluyo ve kasıklarımda ağrı oluyo bi 15 sn olup geçiyor saat başı falan daha erken değil mi bu sancılar için🧐
gulsahdemircii Tiko 34+5 teyiz miniğimle. Hiç kasılma yaşamadım ben. En son ters görünüyordu doğum şeklinin belirsiz olması biraz geriyor beni ama odası valizimiz hazır. Sağlıkla gelsin istiyorum artık kokusunu içime çekmek, minik suratını görmek..🥰☺️
idiloska gulsahdemircii bir gün var aramızda. Sağlıkla gelsin inşallah, benimki de doğum pozisyonuna girmemişti, yan yatıyordu karnımda geçen hafta.
gulsahdemircii idiloska sağlıkla gelsinler en önemlisi o 🙏🏻 inşallah döner normal doğum şansım olursa denemek istiyorum
yesilkahve idiloska aynı ben de öyleyim, gaz var sanıyordum burda okuya okuya kasılma sancı olduğunu öğrendim 🤦🏻♀️
Rabia112 Sermec27 günümüz tam aynı 😊 ama benim 39 gün var haziranın son haftası doğar diye ümit ediyorum 😄
Alle_ Sermec27 benmde 26 gun kaldı 21 haziran kısmetse insallah bu aralar cok sıkıstıryo beni catı kemiigim agrıyo hep yurutmuyo zilli😀