Menekseyorulmaz 2inciannelik En güzeli gerçekten birde 16 haftadan sonra önünüzde var daha 24 hafta çok acele edenleri hiç anlamiyorum ısrarla öğrenmek isteyenleri merak edilebilir ama 10. Haftada öğrenmeye calisanlar var hayrete düşüyorum 🤣
2inciannelik Menekseyorulmaz ben de ikinci gebeliğim olmasına rağmen bunu çok merak ediyorum Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah. Kesin 16 da netleşiyor bu bir gerçek
Menekseyorulmaz 2inciannelik hayırlısı olsun herkesin önce hayırlısını sonra sağlıkla gönlündekini nasip etsin inşaallah 🥰 çok istedim ben kızım olsun rabbim nasip etti . Allah her iki evlat duygusunuda tattirsin inşaallah ikisi başka duygular çünkü 🌺🌺🌺🤰
Faynur Bugün öğrendik çift yumurta ikizlerimi 16. Haftamız bir kızım birde oğlumuz oluyor inşallah🙏🏼🥰
Tekmile11 melissannesi benim 14.haftada net olmasada kordondan göremedi erkek dedi sonra iki hafta sonrasında kesinleşti canım
rumeysa3460 Menekseyorulmaz hayr 14 haftalk gittik doktor bir şey demedi az daha büyüsün dedi 17+3 gitmeyi düşünüyorum yeterli olur değil mi?
Menekseyorulmaz rumeysa3460 tabi o zaman söylerler direk pozisyonu doğru düzgünse iki çikolata ye git 🤣🌺 bak nasıl görüyorlar annesi gittiğiniz hafta çok iyi net olur sizin içinde
NurCeren00 melissannesi 12de yorum yaptılar kemik yapısına göre erkek diye ama yanlış çıktı. 15te herkese gösterdi minik bir hatun olduğunu.