inci_34 Kızlar merhaba , suni sancı verilince hareketsiz mi yatış oluyor nts ye bağlanma gibi . Yoksa squat hareket vs yapabiliyor muyuz arada sıcak duşa girebilir miyiz
Fatma_d inci_34 sürekli yürümeniz isteniyor. Plates topuyla yapılan egzersizleri de var ama temel olarak yürüyüş.
Byby99 inci_34 bana suni sancı verip yatağa bağladılar hiç unutmuyorum işkence gibiydi. Gittiğim hastanenin politikası öyleymiş sonradan öğrendim. Suan 2. Gebeliğim o hastanenin kapısından bile geçmiyorum.
Omerhatice inci_34 hareket yapılıyor canim Yani ben oğlumda suni yardımı aldım sadece nstye gireceğim zaman yattım onun dışında hep yürüdüm kalktım pilates topunda oyalandim sguat yaptım.. hatta ebe geldi yanıma kiz yeter ayakta doğurcan otur diye 🤗😂
mmek_2014 Hayır canım suni sancıyı serumla veriyorlar. Sonra sürekli yürüyüş yapmanı öneriyorlar açılma olmazı için.
Rerere Suji sanciyi fitil şeklinde yapmışlardı bana çünkü sıfır açılmayla doğuma doğum kararı verildi. Sürekli gezdirdi eşim beni hastanede açılmayı hızlandırdığı için yani yatmaktan ziyade gezmeniz lazim
Rerere Alizel 39+1 di rutin kontrolle gitmiştim aslında ama suyum sızıntı şeklinde akmış ve ben farketmemistim hem suyun kalmamış hemde bebek kakasını yapmak üzere dediler mekanyum başlamış o sebeble hemen suni sancıyla başlattılar doğumu