flowers Hikayemi sonra yazacağım ama öğlen 2 de doğum oldu gece suan 3.30 her kalktığımda agrim aynı agri kesici de oluyorum ilk kalkış gibi olmasada cok zorluyor tavsiye varmi
Yagmurtekinn flowers bende öğlen 3 te yaptım bacım 4 5 sefer yürüdüm 6 7 sefer gaz çıkarttım gaz çıkarmak rahatlatıyor baya, hoşaf falan için, benim de hâlâ ağrım var ama çok şükür ilk başta ki kadar değil
gizemozdemirr90 flowers valla benim sezaryen yerimin ve karin bosluklarimin agrisi 7 gun surdu😔 herkes sadece ilk kalkis zorluyor dedigi icin sonra o kadar zor olmaz saniyordum ama 1 hafta boyunca her kalkista agladim. Biri destek vermeden kalkamadim evde. Onerim agri kesicilerini almayi ihmal etme evde de ve bol bol yuru.
flowers Yagmurtekinn canım bir kere bile gaz çıkaramadım nasıl cikaracam incir hoşafı iciyorum cikmiyor
Yagmurtekinn flowers kayısı hoşafı var bizde, o çok iyi geldi bana bir de çok su içtim, kendimi yürümeye zorladım sürekli
flowers Lilasever bende hoşaf su nescafe iciyorim katıda yemeye musade etti doktor gaz çıkarmadan yanı. Yiyebilirsin dedi bende açtım yedim nasıl olacak bilmiyorum boyle
Mavilotta gizemozdemirr90 işte herkes cesaretlendirmek için öyle diyor ama tabiki çok zor sezaryen sonrası. Kolay sanmak hayal kırıklığı yaşatır. 😔😔
SMMM123 gizemozdemirr90 Oğlumum doğumundan sonra eşime mahkum olmuştum resmen. 20 gün eşim yatırıp kaldırmıştı beni. Tek başıma mümkün değil kalkamıyordum. Beni kaldiryodu bebeği kucağına veriyodu emzirince bebeği yaptırıyordu sonra beni yatiriyordu
flowers SMMM123 hic kolay degilmis keyfi olmadım normal istiyordum ama çatım sardı bebek inmedi kanala gerçekten keyfi yapılacak birsey degilmis şartlar uygunsa normal en temizi
gizemozdemirr90 SMMM123 bende oyle oldum valla, sonra yavas yavas once kendim oturmaya sonra da kalkmaya basladim. Bugun 11. Gunum ama hala tam anlamiyla gecmis degil