Elifkubra Arkadaşlar Boyum 1,67 m, 57 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum. Sık sık mide bulantısı yaşadım ara ara hala yaşıyorum. Kilo almayıp zayıflamış olanlar var mı ?bu durum normal mi?
mhbbbera Elifkubra merhaba bende 14. Haftamdahım 99 ile basladım gebeliğe 96 oldum bi ara şiödi 97.30 daha erken almamız için önümüzdeki günşerde önemli llacak
_SeymanurSevencan_ Elifkubra merhaba canım. Çoğunlukla gebeliğin ilk 3ayında kusma mide bulantıları ve bikaç sebepten daha ötürü kilo kaybı yaşanır. 4üncü ay ve sonrasında yavas yavas alım başlar. Ben 69la hamile kaldım 65edüştüm 4üncü aydan sonra yine 69 küsüre çıkmıştım. Yani demem o ki gayet normal :)
gunesimbz Elifkubra mhbbbera Ben 170 boyundayım 92 ile hamile kaldım 88 e kadar düştüm ilk 16 haftada. 20.haftadan sonra hızlı bi şekilde kilo almaya başladım ve bulantım geçince çok iştahım açıldı. Şimdi 26+3 teyim 96kg olmuşum 🙈 Dikkat ediyorum artık acıktıkca salatalık ve meyve yiyorum umarım daha fazla almam
Ilkayy Elifkubra bende hiç almadım 64 ile kilo aldım bende 16 haftalık hamileyim hala kilo almamış gram bile almamışım
Pelinmutlu Elifkubra 39+4 haftalık gebeyim ilk 20 hafta da 7 kilo vermiştim kusmaktan 87 ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum 7 kilo verdim 5 kilosunu geri aldım sadece çoğu kadın kilo almazmış
Selocan59 Elifkubra merhaba cnm bende 52 kiloyla hamile kaldım kilo verdim 50 kiloya düştüm şuan 16+2 oldum 52 kilo geri aldım 2 kilomu yemem fazla yok yiyince şişiyorum sanki karnım patlayacak
teachervera Elifkubra Normal canım. Ben de 20 nci hafta bitene kadar almadım aile hekimi diyordu ne fit hamilesin. Hep 56 oldum. 20 den sonra film koptu. Şimdi 65 kiloyum
Ilaydaa_ 29+1 toplam 2.5 aldım bazı günler 3 eçıkıyor sonra geri düşüyor hemen bazen düşünüyorum bebek kilo almıyor mu diye aslında güzelde besleniyorum sabah 1 bardak su 3 taze kayısı sonra 2 yumurta peynir zeytin salatalık öğlen dondurma 😂 bu ara cipsiyi bıraktım dondurma yiyorum onun yerine akşam sulu yemek ve yoğurt mutlaka gece 1 avuç meyve fındık ve leblebi. Ekmek çok nadir 1 dilim tüketiyorum
Niloya02 Elifkubra 18 haftadayım 173 boyundayım 53 hamile kaldım şuan 47 kiloyum hala bulantılarım devam ediyor doktor bebeği etkileyen bir durum olmadığını gelişiminin güzel olduğunu söyledi kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum bir an önce kilo almaya başlasam da hamile gibi gözüksem 🙏🏻
Merveee34 Elifkubra ben ilk başlar çok zayıfladım .suan masAllah iştahım güzel açıldı . Ama akşamları yine öyle aman aman yiyemiyorum gündüz kuruyemiş meyve sebze çok tüketiyorum . 49 kgyim suanda tok karnına .
Elfelf475 Elifkubra ben 170 cm 51 ile hamile kalmıştım zar zor 54 oldum 16+5 im su anda ve yeni doktordan geliyorum kilom herkese göre çok zayıf ama doktor gayet iyi az az almaya devam et dedi siz de zaten daha yeni almaya başlayacaksınız ben son iki haftada kilo aldım diyebilirim
Morvy Elifkubra gayet normal ben ilk 1 kilomu 24. Haftamda aldım şuan 25+2 yiz yani daha yeni aldım bugün yine tartı günüm bakalım değişen bişey varmı. Ben bide hiç kusmadım
Rana-10 Elifkubra normal bi durum bence. Ben 173 boy 62,5 kilo ile hamile kaldım 19. Haftaya kadar 62.5 kiloydum kilom sabitti ama maalesef 2 haftada hemen 3 kilo aldım ki normalde çok nadir kilo alırım ama sanırım 4. Aydan sonra hızlı bi şekilde kilo alınıyor
Sema-20 Elifkubra çok normal ben 21 haftadayım 60 ile hamile kaldım 58 kiloyum bebek de gayet sağlıklı. Merak etme bişey olmaz herkes kilo alacak diye bişey yok.
Danlacan Elifkubra bana ne olduysa 16. Haftadan sonra oldu 😂🙈 ilk 3 ay hiç kilo almadım. 20. Haftalara girdik birden kilo göbek bebek ne varsa çıktı meydana 😁 birden 10 kilo aldım 😣🥲
Cennetkusuannesi Elifkubra 171 boyundayım 103 kilo ile hamile kaldim. 19+4 haftalik gebeyim hala kilo almadim. İlk baslarda ne yesem istifra ederdim onun etkisi sanirim hala ayni yerimizde sayıyoruz 😊😄
minikprensimmm123 Elifkubra Bende öyle zayıfladım canım 68 le hamile kaldım 62 ye kadar düştü kilom ben çok kustum ama yeni hafiflemeye başladı