Papatyadelisi E -bebekteki baby plus çiftli süt sağma makinesini alıp kullananlar var mı öbür markalar tekli bile pahalı bu uygun baya alıp memnun olan var yorumlarda sizlerden beğenip kullanan var mı?
Purpura26 Papatyadelisi Bende herkese illa süt sağma makinesi gerekli mi? İhtiyaç dahilinde alınamaz mı diye düşünüyorum. Hastane de zaten bulunuyormuş. Eve geldikten sonra da belki bebeğe anca yeticek ve iyi emicek. Kafam çok karışık siz araştırdınız mı acaba kesin lazımmıymış?
Arin31 Papatyadelisi ben kullandım çok memnun kaldım işe gittiğim dönem baya faydasını görmüştüm tavsiye ederim 👍
Papatyadelisi Purpura26 Purpura26 gerekli bence bir yere gittiğinizde sağıp eşiniz yada anneniz sağdığınız sütü bebeğinize verebilir rahatlıkla ve göğüslerde dolan sütü bebek boşaltamazsa mastit olursunuz allah korusun sağmak önemli bence sağdıkça yenilenicek ve daha çok süt gelicek sizden evde bulunması lazım göğüsleri bosaltmak için mastit olmamak için ve sütün çoğalması için kesınlıkle alınmalı😇
Purpura26 Papatyadelisi Peki illa elektirikli olanları şart mı? Yoksa devamlı karşıma şu mochininkiler çıkıyor. Öyle bir şey yeterli mi?
Papatyadelisi Purpura26 manuelde alınabilir o dediğinizi yani ama zamandan tasarrruf etmek isterseniz elektrıklı daha iyi