deletedmom28 Leylen biz de hep kız hissettik eşim çok istedi kız babası olmak çok şükür 🙏🙏 Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin ❤️🙏
Ikinciyibekliyorum Leylen ben ve 4 yaşında ki kızim Kız dedik öğrenene kadar. Eşim ve tun akrabalar erkek dedi . Allahım içimize gore verdi kızımız oluyor 💕👧
Ipek3427 Leylen Eşimle hep kız hissediyorduk öğrenmeye gitmeden bir gün önce rüyamda erkek gördüm erkek oldu❤️👪
Busraa97 Leylen sonuç kiz dedi ama detaylı ultrason kesin sonuç veriyormuş sanırım onu bekliyorum.Hala bi belkim var 😀😁 ama ilk çocuğum.Sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez
Hcrksk Ben erkek hissettim eşim de kız gördü rüyasında.sonuç kızımız olacak ve sağolsun babasının kopyası ben taşıyıcı anayım🤪🤪🤪
Emlyjams Leylen hamile oldugumu ogrendigim gunden.beri erkek oldugunu hissettim bir kere bile kiz demedim. Kiz bebekleri daha cok sevmene ragmen Kizin olcak diyenlere hic inanmadim ve oglum oluyor
kckynssna İlk öğrendiğim günden beri kız hissediyordum, ve eşimde bende hep bi çocuğumuz olursa kız olsun diyorduk eşim çok seviyor kız çocuklarını😍 amaaaa bir öğrendik ki minik bir oğluş geliyor😍😍🐣🐣 hamdolsun sevgisi apayrı birşey 😍🤩
deletedmom24 Leylen erkek hissediyordum eşim kız diye deliriyordu😄 anayım ben ana😂 hissettim tabi içimde yakışıklı bişiler var dedim oğlum olucak 😂
Melikeb19 Leylen kız istedim ama hep erkek hissettim rüyalarımda getirip getirip kucağıma oğluşumu bırakıyordu annem ve erkek oldu 👼🏻