Sebume Haftamda erkek dedi doktor 19 haftalıgız suan gitmedik doktora dahada erkek denilip kız bebegi olan Anneler varmı aramızda 🤗🌸 kız erkek farketmez saglıkla gelsin inşallah tek parça bisey almadım daha 🙄
nilarya Sebume bennnn önce erkek dedı ultrason görüntüsünde bakın çıkıntı bellı dedi güya çıkıntıyı gösterdı 😁 br ay sonra kontrole gttıgımızde kızımız nasılda cınsıyetını göstermek ıster gıbı bacak arasını açıyor dedı
Cansu_erturun Sebume 16 haftalıkken erkek denildi ayrıntılıya girdiğim de sordum içimde şüphe var diye kız denildi inanamadım çünkü kız çok istiyordum ayrıyetten 4tane doktora daha gittim emin olabilmek için iyi ki sormuşum yoksa Doğum da öğrenecektim
Sebume Cansu_erturun gercektenmi ayyy ne mutlu öncelik saglıklı olması asla evlat ayrımı yapmıyoruz eşimde bende ama ben hep eşime kız hissediyorum diyorum haylen
Cansu_erturun Sebume birdahaki kontrolünde sor bence bana pipisi bak bu bile denildi kordonuyla karıştırabiliyorlar inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza kız erkek ayrım olmuyor ama bi taraf daha ağır basıyor bazen 🙂