Elfelf475 atlasinannesii güzel ama iç göstermiyor olmasına dikkat edin derim zaten dağılmış bir halimiz olacak bari kıyafetlerimiz toplu olsun 🤭
atlasinannesii Elfelf475 iç gostermiyormus bakalım inşallah denilen tarzdadır da hayal kırıklığına ugramam
haziranin25i atlasinannesii sezeryan doğum yaptım hem gömlek pijama takımı hem hamile geceligi kullandım aşırı rahat 💜
atlasinannesii haziranin25i gömlek pijamalar sezeryandan sonrası için dikişinize zarar vermedi dimi doğum şeklim daha belli değil sezeryan olursam bi sorun yaşamam dimi alt takım yüzünden
F_nur atlasinannesii bende trendyoldan aldim ayni onden düğmeli pijama takimi 2tane yeterli diyede düşünüyorum bende istemedim lohusa takimi
atlasinannesii Zeynep_18 bunun üstüne de beyaz bi taç 😂😂 oğlum olucak annem gelmiş mavi boncuklu işlemeli şeyler atıyor bende bi tane beyaz taç buldum olursa onu acm tam takım olcak
haziranin25i atlasinannesii hayır hiç vermedi en çok onları kullandım. Günlük hayatımda da kullanıyordum.
Gozdealpu Ben hastanede şort tshirt giydim. Evde de yazlık pijama almıştım. Ağustos sıcağında evde kimse yokken atletle gezmeye başlıyorsun. O zaman kovid yoktu. Gelen misafiri de yatak pijamalarıyla karşılayamayacağın için lohusa takımları bana gereksiz geldi hep.
atlasinannesii Gozdealpu şort almak güzel de arkadaşım sanayi devlet hastanesinde doğum yapmış sabahları kahvaltı dağıtımı için gelen personel erkek oldugu icin rahat edemezsin demiş bir de odalar iki kişilik benimle aynı gün doğum yapan biri olursa eşi geldiğinde rahat edemem tahminen evdede babalarmz gelirse sıkıntı o yüzden herkes kendi evine geçince ben anca sort lü takım giyebilirim
alimerve atlasinannesii kesinlikle gerek yok o kadar para vermeye ben üstten üç düğmeli iki tane pijama takımı aldım tanesi 50tl ye doğumdan sonra da giyilebilecek bişey en azından lohusa takımlarını doğumdan sonra giyemiyosun
Didem_678 atlasinannesii Bence daha kullanıslı ,bende onden dugmeli dusunuyorum ,ıkı takım alsam yeterli,lagusa takımına gereksız para verılıyor bence ,sabahlık tek alabılırım bılmıyorum bakıcam
Mom726272 atlasinannesii ha canım ilçede doğum yapacaksan tabi çıkarken günlük rahat şeyler giysen senşn için daha iyi olur ben de köyde yaşıyorum şehir merkezindeki hastanede doğum yaptım hastaneden çıkınca direk araba ordan merkezde kaynanamın evine geçtik böyle set gibi lohusa kıyafeti bence gereksiz bende senin yanındayken anne oldum şimdi 19 haftalık 2 ye hamileyim 😊
atlasinannesii Mom726272 ay ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım aldk inşallah bi sorun olmaz
idiloska atlasinannesii benim aldığım ürün internette aradım bedeni kalmamıştı ama yorumlar çok iyiydi tesadüf mağazada buldum aldım gerçekten de pamuklu esneyen
Yetgineslihan atlasinannesii bence en güzeli bende bu tarz bişey aldım abartmaya gerek yok. O lohusa takımlarını üzerimde düşünemiyorum 😁