Nisaerva Arkadaşlar merhaba. Ben 1 yıllık evliyim ve 4 aydır korunmuyoruz ancak gebelik oluşmuyor. Bu ayda denedik bugün yumurtlama günüm ve dünden beri sol kasıkda siddetli bir agri var sol bacağada ara ara vuruyor ve şeffaf renkte akıntım oluyor acaba yerlesme mi oluyor? Yardimci olursanız sevinirim.
Hatunnn Nisaerva bu belirtiler yumurtalama gunu belirtileriyle ayni oluyor oyuzden yerlesmemi ayirt etmek mumkun degil malesef ama bazi kadinlarda yerlesme kanamasi goruluyor anca ole bse olursa ayirt edebiliriz
Edamutlu Nisaerva yumurtlama gününse bugün yumurtan catliyo demektir yani onun ağrısı bugün akıntıda bundan kaynak li ben tedaviyle hamile kaldım yumurtlama günlerinde ağrı ve daha yoğun bi akinti oluyo bugünü boş geçme derim şansın diğer günlere göre bugün daha yüksek
Fulyag Nisaerva benim ilk belirtim yumurtlamadan 3 gün sonra oluşan şiddetli ağrıydı birkaç gün sürdü ağrı onun da döllenme kaynaklı ağrı olduğunu düşünüyorum çünkü 27 yıllık hayatımda hiç bir zaman yumurtlama belirtisi ya da o dönemde ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum
Twinsmom66 Nisaerva benim öyle olmuştu canim yumurtlamadan beri hep bi ağrım olmuştu dr a söylediğimde döllenme de renkli ağrı çekmişsin demişti
Nesringurkan Benim hamilelik belirtimde kasik agrisiydi ve 3 gun gecikmisti sükürler olsun 34 haftalik hamileyim suan Allahim Sanada nasip eder insallah
sda__cpn aynı durum bende de var canım bakalım hayırlısı inşallah sağ salim bebeklerimizi alırız kucağımıza
Kadriye1999 Bendede kasık agrısı olmuştu ve yerleşme kanaması olmamıştı doktora gıttıgımızde 5 haftalık hamileydim şimdi ise Doğuma son 3 gün 🙏
Hill8 Benim de ağrım olmuştu doktor herkes hissetmez bazen de hissedilebilir yerleşme ağrısı demişti hayırlısı olsun 🙂
Selmas57 Benimde agri oldu gecen cumartesi yumurtlama gunumdu, zaten ultrason da cuma gunu buyul yumurta cikmisti . Bakalim test yapmak icin heycanliyim
Charlotte Yumurtlama ağrısı o şuan gebelikle ilgisi yok henüz, bu günü boş geçmeyin bi de ayaklarını havaya kaldır kalçanın altına yastık koyup yarım saat dur öyle😬
Elanaz Nisaerva Yerleşme hemen olmaz spermin yolculuğu ve yumurtayı döllemesi bir hafta sürüyor zaten. Yumurtlama sancısıdır diye düşünüyorum ben, benim de her ay olurdu. Bugünü ve yarını boş geçirmeyin😊Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın