Sibelina Merhaba kızlar 33 haftalık gebeyim ultrason da 1 hafta ileri de gözüküyor, dün doktora gittim 34 haftalık makat gelişli dedi, bu haftadan sonra bebek pozisyonu değişirmi?
Boncukgiller003 Benimde öyleydi hep. Çok kafama takıyordum fakat doktorum doğum günü bile dönebilir doğum sancısı ile dedi. Geçen hafta kontrol vardı 35+1 de bebek dönmüş 😊 sizinki de döner. Birde internette okudum bebegin uyanık olup hareketli olduğu zamanlar yere uzanın ayaklarınızı da koltuğa koyun. Yukarıda dursun yani ayaklarınız. Bebeğin dönmesine yardımcı oluyormuş. Ben denedim yaptım belkide onun faydası oldu
Srpl07 Boncukgiller003 sırt üstü mü uzanacağız acaba bunun için ? Ama düz yatmak zararlı değil miydi ☺️ Ya sağa yada sola yatın diyorlar ya hep. Benmkide dönmedi hala
Sibelina Boncukgiller003 Evet youtube de o egzersizi görmüştüm birde onu deneyim, umarım işe yarar teşekkür ederim🥰🙏
Boncukgiller003 Srpl07 yarım saat kadar sırt üstü yatıp ayakları kaldıracaksiniz 😊 doktorum da öneriyor bu yatisi bana. Sadece bebeğin dönmesini değil kan akışının sağlanması için de yardımcı oluyormuş ve ayak şişmeleri iner demişti. Hala yapıyorum ben ayaklarım sistikce. Bir sıkıntı olmuyor 😊😊