svksym Kızlar stresten midir nedir dişin apse yaptı kuyruk sokumumda apse var gebelikle ilgili bjr skntım yok millet belim agriyor sancim var der ben soranlara apselerim var diyorum ağlancak halime gülüyorum artık. Sizler ne alemdesiniz nasil gidiyor ?
Madi svksym benimde son 29 günüm. Vajina kemiklerim ağrıyor ve karnım çok sertleşiyor onun dışında çok iyiyim şansıma göbeğim büyük değil
svksym Madi çatı genişlemesi sanki bacaklarin ayriliyor gibi oluyor dimi ? Bakalim 29 gün bekleyecekler mi :) hareketlerinde azalma var mı gecen haftalara göre
Madi svksym dün çok sakindi bugün çok hareketli tabi geçen haftaya göre baya azalma var.Bebeğimin kafası 4 hafta önde 1 hafta sonra karar vereceğiz sezaryen olucam büyük ihtimal ☹️Sezaryen olsam 20 gün kaldı maksimum
Esra_42gunindi svksym amin inşallah 🥰 Ayy bilmiyorum valla normal doğumdan da korkuyorum zaten bebeğim ters duruyor sanki ben kendimi sezeryana hazırlıyorum halbuki doktorumla doğum hakkında daha bişey konuşmadık 🙄😂
svksym Esra_42gunindi bende dusunmemeye çalisiyorum yoksa baska bir yerlerimde daha apse çikacak bir tane daha apse kaldiramicam 🤣
svksym Madi hiç anlamıyorum bu bebegin önde gitme olayini önde gitmesi adet tarihine göre önde demek mi oluyor yani haftasina göre daha buyuk. Böyke bir şey yasamadigim icin anlamiyorum tam. Hayirlisi Allahtan saglicakla kucagina al da gerisi mühim deģil 💜
Madi svksym Koca kafalı olacak oğlum 😀Kilomuz yaklaşık 2 hafta önde babası 4500 doğmuş genetik bence.
Esra_42gunindi svksym benimde sedef hastalığım var çok düşünmemeye çalışıyorum o yüzden o an gelene kadar düşünmeyi düşünmüyorum 😂😂
svksym Madi 4 kiloya kadar normal doğum olabiliyormuş ama yine de riske atmamak lazım iri bebekleri en iyisini doktorunuz bilir tabi. Saglicakla gelsin koca kafalı oğlan 💜😊