Miranannesi Ya bir türlü alışamadım pompaya canımı çok yakıyor 2 kere sıkıyorum 3. Olmuyor ağlıyorum resmen neden böyle 5 gün oldu doğum yapali sütüm elimle sagdigim zaman geliyor
Gulbeyazk Miranannesi canım onu manüel sıkarken uzun tut beş saniye kadar bırakma hemen bi de elinle sardığında geliyorsa elinle sağ biberine canım yanmaz hiç yoktan
momof3 Miranannesi Göğsünüzü Doğru yerleştirmiyor olabilirsiniz çünkü tam yerleşmediğinde çok acıyor.Ben de doğumlarımdan sonra hep manuel kullandım iyi yerleşmeyince yara bile yapabiliyor dikkat etmek gerek
Miranannesi Gulbeyazk geliyor elimle ama damla damla geliyor sabaha kadar yapsam anca dolsr herhalde 🙂
Gulbeyazk Miranannesi çevrende otomatik pompası olan yok mu on dakkada halloluyor inanki ve sütü de arttırıyor ben iki doğumdan sonra onaltı kullanmıştım
Miranannesi Aynurcimbil5534- yara yok taze daha göğsümün ucu gayet iyi ama cekip bırakınca kolumdaki damarlar bile sızlıyor
Miranannesi Gulbeyazk yok maalesef ameliyatli halimle o kadar aradim bulamadim buldum bi yerde 700 tl dedi
Melisa Miranannesi 2. El ala bilirsin 10 TL ye bile var güzelce temizle kendi biberonlarını kullan tertemiz bende aldım 100 tl
Melisa Miranannesi canım endişelenme yeni doğum yapmışsın daha yeni süt geldiği için öyle göğüs kremi kullanın zamanla alışırsın emziren anneler de ilk başlarda öyle olur süt kanalları açıldığı içn