mavisevdasi Mehtap_gunes evet aynısını yaşadım hatta ilk doktorum da erkek dedi ama kızmış 😂 hala inanmıyorum çünkü tüm belirtilerim erkekti 😂 ama tabi ki iyi ki kızım oluyor diyorum😂😍
GamzeGoktas Doktorum bana belirti diye birşey yok dedi, kız olsun erkek olsun her hamilelik farklı geçer dedi, misal peş peşe iki oğlu yada iki kızı olan kişiler her ikisinde farklı belirtiler yaşamış burda bir sürü post okudum ☺️
Mehtap_gunes Mimhb 12 ve 15 haftamda erkege beziyor hatta kesin erkek dedi 21 +2 kesinnnnnn kız kesin
Mehtap_gunes Evintoprak neler degildiki mesela nub teorisi ramzi teorisi çin takvimi rus japon hepsi erkek gosteriyor karnım sipsivri bebek hep sağda hareket ediyor belim agriyor ilk zamanlar ve hala daha ayaklarim buz gibi idrar rengim ohooooo daha saymakla bitmez butun belirtiler erkek ….ti ama kızım oluyor 🌸 ah minnoşum bide kibar Allahım ölüyorum onu görünce içim gidiyor hemen doğsa keşke kucagima almak istiyorum
Evintoprak Mehtap_gunes maşallah gercktn bu belirtiler hep erkeklerde oluyo diyolar nasibimzde ne varsa Rabbim onu veriyo Sagsalim kucağınıza alirsnz inslh