esmakc Asafimmm masalllahhh rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin sağlıkla huzurla insallahh 😊💙
Evintoprak Asafimmm Masallh Rabbm kucağınıza almayi nasipp etsin. Hamilelik belirtileri olarak neler yaşadınız
esmakc Asafimmm dua edin benim için de inşallah bizim de erkektir iki kızım var hayırlısıyla insallahh 💙💙😊
bestmom_123_ esmakc Sağlıklısıyla Erkektır İnşAllah 💙Benımde ıkı kızım var hayırlısıyla bende bı erkek ıstıyorum
Asafimmm Evintoprak gebelik planlıydı 😊 o yüzden son zamanlarda sürekli test yapıyordum bi belirtim olmadı 🤩 teşekkür ederimm
esmakc bestmom_123_ ayy hadi inşallah bacım ya kiz olunca erkek erkek olunca da ister istemez kiz istiyor insanoğlu hepsinin duygusu farklı apayrı rabbim gönlümüze göre versin inşallah 💙😊kac haftaliksin sen
Asafimmm esmakc bende kız istiyordum 😂😂🤭geeçekten insanoğlu nankör diye boşa demiyorlar ama ilk cocuk olunca oğlan kız farketmiyor sağlıklj olsunlarda 🙏🏼 bestmom_123_
esmakc Asafimmm aynen ilkten hiç böyle şeyler düşünmedim doğum yapana kadar ikiz kızlarım oldu çok şükür ama şimdi hep meraktayım. ☺💙😊