ayseeeustn 26 mayıs çarşamba günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yapacağım kısmetse anesteziye alerjim var nasıl olacak ne olacak daha önce hiç ameliyat vs olmadım çok merak içerisindeyim hem korku hem heyecan stres var kafam da deli sorular 😟
Hne ayseeeustn Merhaba biraz içinizi rahatlatmak gerekirse eğer spinal anestezide yapılan ilaçla kolonoskopide yapılan ilaç birbirinden çok farklı ilaçlar ama eğer bebek çıktıktan sonra hafif bir sedasyona ihtiyaç duyulursa daha farklı bir ilaç uygularlar başınızdan geçen olayı bildirmenizde fayda var tabiki de
Edaaaa53 ayseeeustn epey beklemişler sezaryen için Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle 🤲
ayseeeustn Edaaaa53 hiç bir sorunum yok çok şükür suyu çok iyi keyfi de yerindeymiş :) o yüzden erken almak istemedi doktorum ne kadar durursa o kadar iyi çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah 🌺
Birmelekannesi17 Anesteziye alerjinz olduğunu nasıl anladınız benimde alerjim var da genel anestezi olacağım sorun olurmu diye merak ettim
ayseeeustn Birmelekannesi17 ağustos ayında sedasyon ile kolonoskopi yaptırdım ve işlem bittikten sonra sağ elimin üstü kabarmaya başladı oradaki doktor da anesteziye alerjim olduğunu söyledi öyle öğrendim pazartesi hastaneye gidip konuşacağım inşallah bir sorun olmaz :)
ayseeeustn Hne öyle mi farklı olduklarını bilmiyordum çok teşekkür ederim tabi söyleyeceğim sağolun :)