Busra1616 Cigdem175 tesekkurler canim.dogrudur canim doğal seyler bunlar.anneyiz lohusalik birde bazen insan bazi seyleri dusenemiyor haliyle isim degisikligine giden oluyor.
canserko ben cesur ismini cok sevdim. Bir savcı arkadasımın ismi de cesur. Mesleğiyle ve karakteriyle o kadar örtüşüyorduki ismi ondan dolayı da severim cesur ismimi ☺️ Lokumo
Busra1616 canserko evet simdi baktim iki tane savci varmis cesur sunar ve cesur aykul sizin tanidiginiz hangisi acaba😁😁 cok nadir kullanilan bir isim aslinda
BelisMelis41 Busra1616 Ediz eşimin ismi o yüzden bende oyumu Ediz’den yana kullanıyorum 🥰🥰🥰 sağlıkla gelsin inşALLAH 🥰🥰
canserko Busra1616 sunar :)) Bi de inanırım ismin enerjisine, gerçekten de öyle cesur ve delikanlı biridir. Karısını ve cocugunu da el üstünde tutar. İsmi o kadar seviyorum ki her seyi isme baglayasım geldi :))
Busra1616 canserko nereli acaba kendileri dogulular koyar bu ismi genelde.herkese tuhaf gelir bu isim.
Busra1616 canserko ya evet isim guzel dir ama birine surekli cesur cesur diye seslenmekte ne bileyim simdi biraz tuhafima gitti.
canserko dogulu değil. Ben uzun yıllar doguda da yaşadım hiç cesur ismine denk geldiğimi hatırlamıyorum. Busra1616