Busra1616 Selam herkese Bir oğlumuz olucak inşallah ve isim işi şuan için en zorlayan kısım ve sizlerin fikirlerinize çok ihtiyacım var.👨👩👧 1) EDİZ 2)SENCER 3)CESUR Fikir ve yorumlarınızla katkıda bulunarsanız çok sevinirim.🙏
Trknavci Busra1616 öyle bsy söylemedim ayrıca sizin fikriniz ve hür iradeniz herkes istediği arzuladığı ismi koyabilir tabiki bunun yorumu başkalarına düşmez🙂
Hayalleredogru Sencer ismini söylemek çok zor kuzum cesur da ne bileyim bana farklı geliyor en iyisi ediz tabiki öneri benimkisi
Annecik_ Busra1616 eşimin adı Sencer kimsede yok ama kimse de ismini doğru söylemiyor, malesef sürekli harf sıkıntısı yaşıyor. Sancar diyolar, bizim ailedeki yaşlılar sercan diyo, her zaman kodluyor bilgin olsun diye yazıyorum
Hayalleredogru Busra1616 ben ne isimler düşündüm kızıma ne farklı en son dedim yok ya böyle olmuyor en iyisi Nisa olsun her çağa uygun standart bir isim☺️
Annecik_ Busra1616 açık söyleyeyim cesur u sevmedim pek, çok da popüler ama, ediz çok güzel ama o da acaba edis ile karışır mı diye düşündüm