Merveee34 NuurKahh en güzeli kumaştan beline kuşak yapmak canım . Ağırların hafifledikçe daha sıkı sararsın . Ben 3 sezaryen doğumda da öyle yaptım .1.ayda sıfır göbekti
demetinceyildirim Merveee34 kesinlikle öyle bende ilk doğumumda öyle yaptım şimdide öyle yapıcam.Korseler can yakabiliyor veya bol olabiliyor kullanan kimi duysam memnun değil 👍
momlove1 Eski9 markası yamuna olmayan ama o tarz korseler var trendyoldan bakın isterseniz youmlarından az cok anlarsınız kalitesini
Merveee34 demetinceyildirim bemcede öyle canım . Ben son doğumda aldım korse takamadım eğilip kalkarken daha çok tanım yanıyordu . Kusagımı sardığım zaman daha iyi hissediyordum .nasipse bu doğumda da öyle yapacağım 🤲🏻❤️
demetinceyildirim Merveee34 evet istediğin ayarda sıkabiliyorsun çünkü😊Sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah 🤲
Zhraaltun NuurKahh ilk dgumdan snra medicalcilerden cirt cirtli bi korse almstim 1 bck ayda sufr gobek kaldi 20kilo almama ragmn. Bundada ilk bi iki ay takcam snra yamunayi tercih etcem
[silindi] NuurKahh https://www.e-bebek.com/owli-dogum-sonrasi-inceltici-korse-p-genowlukrs001-0044/ bu korsenin memnuniyeti ve önereni çok yüksek bakmak isterseniz 🌸
Merveee34 Gamzeee89 benim hep değişti .ilk doğumda 5.gün 2.doğum 4.gün son doğumda 2.gün sarmaya başladım