Melekalkan06 İlk oğlum 6 yaşında Keske erken yapsaydım diyorum, tam okula giderken benim çocuk 2 aylık oluyo 🤦♀️
ruveyda98 3MelekAnnesi3 gece uykusu iyi emmeye kalkıyordu yanımda yatırmayı düşünmüyorum ama nasıl olucak bilmiyorum daha çok küçük 😪
Senmerve ruveyda98 hamileliğimi öğrendiğimde güzellikle emzirmeyi bırakmayı denedim gündüzleri 3 defa emziriyorsam 1 e düşürdüm zamanla geceleri emzirdim tek geceleri de 2 ye indirmiştim ama bıraktıramadım bıraktırmayı denedikçe daha çok baglanıyo sirke sürdüm salça sürdğm fayda etmedi besin alerjisi olsugundan gecslsri verebşlceğim bişey olmadığı için geceleri mecbur emziriyorum
Nur3955 Senmerve Aynı durumdayım bende yapıştı daha çok memeye düşkün oldu artık Dr dediği sınırı geldim olmuyor goguslerimde acıyor ne kadar denesemde süte de alışmadi
1122019 Senmerve ama parça parça olmuyor iste bırakacaksan bir şekilde sabırlı olup vermemen lazim mümkünse annenden veya kayinvalidenden veya abla kardeş birinden yardım iste gündüzleri bir şekilde onlar bakarsa ve sana yardımcı olursalar daha kolay oluyor ben çalışıyordum 5bte geliyordum kayinvalidem yardimci oldu çok zorlanmadı geceleri çok uyandı sonradan devam sütüne ve hero babyin hem kaşık hemde biberon mamasina alıştı simdi onlari da bırakmaya başlıyor
Prenses_Prens ruveyda98 Allah gönlünüze göre versin inşallah ben hala oğlan olduğuna inanamıyorum eşimle hep bir kızımız daha olucak gibi geliyor doktor her seferinde herseyini gösteriyor oğlan desede inanamıyorum 🤣
Nur3955 ruveyda98 emzirmeyi bırakmak benim için çok zor biraktiramiyorum 5 aylık hamileyim ne yapicam bilmiyorm Allah sabır versin bizlere
ruveyda98 Nur3955 bugün gece vermemeyi denedim bir sağ bir dol aranıp durdu ağlamıyor ama tekrar uykuya geçmekte zorlanıyor meme vermeyince
zhnd Nur3955 kırmızı kalemle boyamayı deneyin bende işe yaradı canımın yandığını düşündüğü için geri çekildi hep
81akmnfgn 19 aylık kızım var 19 haftalık hamileyim tam 2 yas olucak araları aynı ay doğum olucak cinsiyetimizi daha öğrenemedik ama kıza benzetti doktorum hayırlı Allahtan😊😊
Shnern Nur3955 2 yasina 2 ayı vardı yani 22 aylıktı düşük ise 7 haftada yaptım . Emzirmeye devam ettim sonra yaşına kadar ama hamile iken emdiği dönemde zayıfladı
Munisee ruveyda98 tandem anneligi gruplari var facebook ta hamillkte emzrme adi altnda bilgi alabilrsn cok cesaretlensiriyorlar bu konuda cogu kisi var yapan bence saglk problmn yoksa kesme onun en degerli icecegi seninde bildgn gibi
ruveyda98 Munisee dün ebeyle görüştüm 3 kişilik beslenmem lazımmış ve vitamin eksikliği durumunda ilk dişlere vuruyor muş ve bende de son 1 haftadır diş hassasiyeti başladı ondanmış yani bilmiyorum yapabilecek miyim ama doktorum da onaylarsa çok istiyorum emzirmeyi
Munisee ruveyda98 bennnn 🥰 kizim 19 aylik 30 haftalik hamileyim. Yerlerdeyim ama kalkicam ayaga yakindir😂
Burcunuz ruveyda98 2 yaş 4 aylığız çok hırçın oğlum 17+2 selamlar 😂 karnıma tekmeler atıyor sallarken pozitif düşünüyorum ama zor olucak
ongelukkig ruveyda98 ben hiç kilo almadım sürekli kustum bunda da öyleyim. Hiç halim gücüm yok kızımla ilgilenemiyorum
hunilianne ruveyda98 13 aylık oğlum var ve 32 haftalık hamileyim🙈 oğlan baya hareketli sürekli kafasını gözünü bi yerlere vuruyo inşallah diyorum kızım sakin olur😊 zor günler bizi bekliyor ama Allah dağına göre kar verirmiş üstesinden geliriz elbet😊
ruveyda98 hunilianne sondaki cümlen tamamen bizi anlatıyor arayıp da bulamayan bebek kokusuna hasret insanlar var şükürler olsun Rabbim bizi 2. Kere ödüllendirdi
Caltintas Oğlum 11 aylık, ikinci oğluma 17+5 hamileyim ☺️ Allah hepimize kolaylık versin, evlatlarımızı bağışlasın
Asel3_4 ruveyda98 15 aylık kızım var 22 haftalık 🤰 gebeyim şuan karnımda ye bir sorun yok bakalım doğunca nasıl olcak
Nazire_1994 Benimde 17 aylık kızım var 30+3 günlük hamileyim kızımın çok hiperaktif fazlasıyla zorlanıyorum😑
ruveyda98 Nazire_1994 hareketli bebrk anneleri 2 kat daha çok yorulucak aslında kendi kendine oyun kuranlar var birde kendime nasıl zarar veririm diyenler benimki 2 numara 😂