ruveyda98 Yaz0808 benimde beta artışm 4. Hafta gözüküyor ama ben 6 haftadayım korkmuyor değilim çarşamba hastaneye gidicem inşallah sağlıklıdır geç döllenmedir
Yc0125 ruveyda98 aynen bende o yorumu okuyunca bi şok oldum Allah yardımcısı olsun bizi ne kadar zorlu bir süreç bekliyorsa onu iki misli
Ayseyavuz aysimaninannesi58 şuan ne kadarlık oldn cnm Allah yardımcın olsn benm oğlum 18 aylk olck herkes dyo çok erkn sezeryan dye ya bayağa uzldum 😔😔
Yldzsn aysnozkn2 sanırım kaslar gevşediği için daha çabuk büyüyor. İşin kötüsü iştahımda çok açık ilk hamilelikte 11 12 kilo almıştım, korkarım bunda 20 alacağım🤦🏻♀️
aysnozkn2 Yldzsn bende oğlumda 10 almıştımm bu çok kötü geçiyordu ama iştahım açıldı bu ara 24 haftalık 3 kg aldım ama sonrası için alıcam sanırım😑
YYaseminn aysimaninannesi58 Ay kuzum inşallah sağlıkla alırsın kucağına bende sezaryanliyim bebeğimi kaybettim obyuzden bidaha istiyorum ama sezaryan olduğu için beklemem gerekiyor
Alleynaklcrsln ruveyda98 birde vileda var tabi bende aldım oyuncak temizlik malzemesi yine gözü benimkilerde😆😆ne yaparsam yapayım o kovadan vazgeçmiyor gırgır da aldım onun için ama yok anam ben evinkiyle yapıyorum gelip ona saldırıyor 😆😆ahh bu bebelerrr