Xxz Siibeell doğumdan sonra adet görmeden hamile kalınır mı . 6 aylık bebeğim var ve karnında damar atması gibi hareketler hissediyorum sürekli. Adet olmadan hamile kalınmaz diyobuyukler
Siibeell Xxz O konuda benim bi bilgim yok yanlış bişey söylemiyim, ama dogumdan sonra 1 sene içerisinde adet görmemeniz gayet normal, karnınızda hissettikleriniz sizin kendi damarlarınız 🤗
Deryanur-devran ruveyda98 açıkçası bende onlara dayanarak doktorumu dinlemedim ve emzirdim oğlum 9 aylık 17 haftalık gebeyim çok üzüldüm memeden kesicem diye kesmedim sütüm zehirledi çocuğumu çok kötü oldu 🥺
Prensannesii38 Senmerve bundan sonrada sıkıntı Olmaz ınsallah canım ben 20 haftalarda kanamam oldu ama ılıskı olmustu bıde mantar vardı sanırım ondan mı blmıorum ne plesentada nede rahimde gelıo dedıler sonra gectı bızde cok zor surec ten gectık bu surece maalesef kimse destek olmuyor ıkı bebegınıde dusunuyosun ama sanki karnındakını hıce sayıyo musun gıbı tepki verıolar csresız sın sonucta dogunca nasıl emzırıcen sutun yetmezse hemsıre bile böle dedi ama cok sukur bu haftalara geldık sen Rabbım sıgın bısey olmaz Allahın ıznıyle bıde hamılesın ekstra seni zorluyacak surec sutten kesme VS. Kimse anlamıyor
Senmerve Prensannesii38 kşmse anlamıyo o hale gelmeden gecekeri devam bendede inşalalh hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız
Yc0125 Umranbedir ciddî mısınız sizinki cok daha erken olmuş Allah yardımcınız olsun sizi korkutmak gibi olmasin ama zorlu bir süreç sizi bekliyor
Fatma7666 ruveyda98 Bence en iyisini yapmışsınız beraber büyürler işte benim de kafamda bu var Rabbim kısmet ederse 🥰🤲🤲
Firatlar ruveyda98 15 aylık oğlum 6+3 ben.. Korku ağlamalar plansız gebelik sinir stres sigara kullanıyordum hamşle oldugumu öğrendigim anda bıraktım onunda sanırım alışma evresinin verdigi sinir var bazı anneler bırakamıyor yada yavas bırakayım diyor ben plansız ve istemedigim bi gebelik olsada direkt bıraktım ee bebek yorgunluğu var oğlum aşırı haraketli bide .. Sabır diliyorum hep
Svural ruveyda98 oğlum 5 yaşında şimdi 6 haftalığım ama hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum hep mide bulantısı kusma mide yanması halsizlik berbatım 😂
AkdenizBeyza ruveyda98 Ahh hiç sorma canım ya oğlum 1 yaşına girecek ve Bi kaç hafta sonra doğum yapacağım aralarında bir yaş olucak yani. 26 haftalık hamileyim hâlâ alışamadım desem yeridir 🤦♀️ Allah’ım bizlere kolaylık versin valla. Düşüncesi bile zor 🙏
merveyildirim06 ruveyda98 benim de oğlum 18 aylık olacak 6 haftalık hamileyim ve emziyorum. Ayrıca ilk doğum sezeryan ve iyilesmedi henüz çok korkuyorum rabbim yardım etsin
merveaydin1 Kızım 16aylık 11 haftalık hamileyim , zamanında doğarsa aralarında nerdeyse iki yaş olacak. Allah’a şükür hamileliklerim güzel geçiyor da zorlanıyorum. Herkese Rabbim kolaylık versin
So12345678 merveaydin1 benim oğlum yaşında ben hamileyim 2.5 aylık bende korkuyorum senin gibi ikinci sezeryandan