Pnryr ruveyda98 kim söyledi? Ben bugün kontrole gittim 12+2 deyim ve 9 aylık bebeğim var doktorum emzirmeye devam eskiden deniyormuş emzirilmez diye ama gerçekliği yok sen emzirmeye devam et dedi doktoruna sor ve bırakma canım
ruveyda98 Pnryr burdaki annelerin bilgileri sonucu baya araştırma yaptım ve emzirmeye devam edicem inşallah bir düşük vs tehlike olmadığı sürece
Pnryr Yamimoms valla o hemen hamile kalmak olmuyor ki arkadaşım baksana foruma 1 yaş arası olanlar var onlar ne etsin :)
Yamimoms Pnryr ya ben zaten öyle olsa ne yapacağımı ayy düşünmek bile istemiyorum Allah’ın guxune gitmesin ama cocuk çok zor 😂😂😂😂😂😂 annem benle kardeşime kızınca ömür torpusu derdi gercekten öyle sevgisi olmasa çocuk yapmak dünyanın en aptalca isi
ruveyda98 Bsmlh normal doğum yapmıştım çok zor lohusalık geçirdim dikişlerim 40. Gün anca düştü inşallah bunda çabuk toparlarım
kkuubbrraa ruveyda98 doğurdum şimdi üç yaşında oğlum 4 yaşında kızım var ikiz gibi büyüdüler şimdi 14 haftalık hamileyim
Pnryr Yamimoms aynen öyle sevgileri olmasa manyaklık sabahı sabah ettik gece canavara dönüşerek sürekli ağlayan bi kızım var sevilmese tahammül edilir mi zombi gibiyim resmen :(
SelinTunc ruveyda98 ruveyda98 bende Hamile oldugumu gecen hafta ögrendim benimde 6haftalikmis yeni ilk cocugum
Emircan ruveyda98 bende oğlum 3yaş 2aylıkken hamile kaldım araları 4 yas olucak ama hala bana erken geliyor cunku oğlum cok yaramaz esime kalsaydı 2. Cocugumuz çoktan olmuştu bile 😌
aysnozkn2 Yldzsn ya aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum oğlum 1.5 yaşında kızım 24 haftalık ama 30 haftalık karnım var ve sadece 2 kg aldım inanamıyorum
Yldzsn aysnozkn2 sanırım kaslar gevşediği için daha çabuk büyüyor. İşin kötüsü iştahımda çok açık ilk hamilelikte 11 12 kilo almıştım, korkarım bunda 20 alacağım🤦🏻♀️
busracemre2710 ruveyda98 6 aylık kızım , 5 haftalık hamileyim :)) şimdiden kendimi yorgun bitkin ölü gibi hissetmeye başladım baştan falso verdim
Meryem_ozcelk ruveyda98 benim kızımda 1 yaşındayken hamile kaldim birakmam gerektiğini soylediler mecburen bıraktım
Veralynn ruveyda98 Benimde kizim 2.5 yasinda ve 22 haftaligim. Erken saniyordum ama benden erkenleri varmis yine de girmisken bos cikmayayim dedim 😊
Nursenaplt 20 aylık kızım ve 35 haftalık hamileyim 🥴 ama çok şükür sağlıklı olsunlarda büyürler bir şekilde 😊
Yc0125 Oznrasl benimde oğlum 10 aylık 10 haftalık hamileyim karnim cok çıkmış büyük ihtimal şişkinlik de olabilir arada bi sünüyor da seninki de şişkinlik olabilir mi
Oznrasl Yc0125 şişkinlik olduğunu bende düşünüyorum ama genel olarak şiş durumda bende hatta baya şok yaşıyorum bu durumdan dolayı ama kilom ise aynı hatta bir kilo bile verdim