Hidayetliya20 ruveyda98 ne güzel en azından 1 yaşında yeni hamilesin cnm.. Bn kızm 9 aylık iken 4 haftalık hamile oldgmu öğrendm 🤦♀️ şmdi 2 aylık hamile ve 10 aylık kızım hyrlısı olsn diyrm 🙍♀️🙍♀️Rabbm yardm eder İnşAllahh bnde istemiyodm
BabyBabyy01 hifaninnannesi1 bende öyle 2 yaşında kızım var şimdide 8 haftaligim ahh iyimi ettik kötümü ettik bilemedim😄
hakanebru_ ruveyda98 inşallah öyledir bebeğim maşallah subhanallah çok güzel emiyor rızkına engel olmak istemiyorum
Ankakusu35 So12345678 bende korkuyorum özellikle epiduralden:( bebeğimi görmek adına katlanıcam hele o dikiş ağrıları yatağa yatarken kalkarken :( senin zorlu mu geçmişti canım
Bebekbekliyoruz En çabuk benim olmus galiba kızım 4 aylık ben 7 haftalık hamileymişim ger i daha kalp atışı duyamadım onu stres yapıyorum ama hayırlısı olsun inşallah 😃
Deniztayfun Kumru_ meraba ya bı bakarmısınız bı arkadasın kan testı böyle cıkmıs gebelıgı varmıdır acaba bı bakalabılrmısınjz rıca etsem https://resimyukle.io/r/EyLHxQ1QAn
Kumru_ Deniztayfun yani ben bu ralordan anlamadım. Normalde HCG değeri yazar. Beşin üzerinde ise gebelik vardır. Ama burda bir sürü sayı var anlamadım. Belki diğer arkadaşlar yardımcı olur.