AycanReis 35 haftalık gebeyim akşamları vücudum da kaşıntılar oluyor kollarım karnım bacaklarım vs benım gibi olan varmı varsa ne gibi çözümleriniz var yardımcı olur musunuz
Cmileozdmr AycanReis canım Bn de de kaşıntı var ama bnmki 6 aydır var benim en çok.ayagimda var hep kanadı doktorum kansızlıktan dedi doğurama kadar da geçmez dedi
2minikannesi AycanReis 28 haftalık hamileyim 2 hafta önce bu şikayetten doktora gittim karaciğer değerlerine bakmamız lazım dediler bakıldı normal çıktı birşey demediler hala devam ediyor kaşımaya başlayınca duramıyorum ☹️
D-uysal AycanReis benimde öyle çok kasiniyorum doktora söyledim önemsemedi 2 hafta sonra kontrol için çağırdı geçmezse o zaman bakarız dedi de nere bakıcak zaten 36 hafta bitmek üzere çok zor ya
AycanReis Cmileozdmr yaa bende de kansızlık var o yüzden oluyor demekki 😔başladım kan ilaçlarına bu gün işte bakalım
_unicorn_ Sürekli ve çok kaşınıyorsa karaciğer enzimlerinde bi sorun olabilir. Baktırın isterseniz değerlerinize
MetehanMelisa Bende 36.haftamdayım. bir haftadır bendede var. Bugüm kontrole gittim gebelik kolestazı olabiliyormuş ve tehlikeliymiş test tahlil istedi doktorum. Karaciğer ve safrakesesiyle.alakalı. sakın ihmal etmeyin bebeğe riski varmış
dilsinati Aksorbik asit idrarda baktırın. C vitamin oranı yükselmiş olabilir ve vucutta fazlasını atamıyorsunuzdur. Yanda safra asitinize baktırın yani fazla c vitamininden taş üretebilir. Yanda karaciğer enzimleriniz ALT ve AST baktırın.
2minikannesi AycanReis Çok şükür Rabbim başka birşey vermesin 😊 valla pandemi kapanma falan derken hamileliği ağır geçiriyoruz gerim gerim gerildik kaşınmamız gayet normal 😂😂😂
AycanReis 2minikannesi aynen ya ilk gebeliğimde hiç bişe yoktu ikinci gebeliğim bu ne ararsan var sanki Allahım beterinden korusun da kaşıntı bi yandan dilim de döküntüler başladı bide sıkıntı yapınca daha artıyorlar doktor dogum somrası geçeçk dedi 2👏😔😀