Medha Nurrr53 devlet ise trabzon numune hastanesi Ömür Erden. Özel ise trabzon imperial hastanesi Onur Dündar.
BusraUras Nurrr53 rize devlet hastanesinde 50 gün önce falan arkadaşım doğum yaptı. Doktorunın adını bilmiyorum ama kızın ilk doğumuydu normal doğurması için 19 saat beklettiler. Kızın suyu bitmişti. Bebek içeriden yara yara çıktı anneyi arkadaşım 1ayda toparlayamadı kendini. Trabzonda ben özele gidiyorum medicalpark Karadeniz Hastanesi Nebahat Nuhoğlu.
Tugbayilmaz-_-53 Bende Rizeliyim. Oradayken trabzona medikalpark bakiye hanıma gitmiştim etrafımdaki referansları iyiydi
Havvaylmz Nurrr53 bu ara bende randevu bulamıyorum her gün saat 16:00 da sisteme giriş yapıyorum ama yok açmiyor
Byby99 Nurrr53 Rize şar hospital Mehmet Yıldırım Karaoğlan. Devlet hastanesinde Ulviye Cansu Öztürk 🤲
Sazi @Nurrr53# bende devlet düşünüyordum fakat vazgeçtim. Evren beye gidiyorum özel kliniği var son ayım doğumum Trabzon’da olacak.
zahidinannesi Sazi Merhaba, bende Rize’de yaşıyorum, Evren beye gidiyorum kontrole. Hangi hastaneyi düşünüyorsunuz doğum için,bir de doğum fiyatı aldınız mi
AsM Bende 32. Haftadayim aratsirmaya gittim hep devlette sira bulamadim şarada herkes birsey dedi guvenemedim valla hala dogumu nerde yapiyim kafam karışık 🙄devlete iyi diyorlar ama bilemedim