Pelinmutlu a-melis kan testi vermeden olmaz ki ama. Bence sen başka bi doktora daha görün derim ben kan testi olmadan nasıl olur?
Sevde0281 a-melis benim bebeğimi ve kalp atışını yedinci haftada görüp duydu. Keseyi beşinci haftada gördük normal demişti doktor
Elfelf475 a-melis o haftada benim de öyleydi bir gafta sonra kalp atışı dinledik şimdi 16+5 olduk bile merak etmeyin saglıkla gelsin inşallah 🌸
Defne_ a-melis valla benimde o haftada gözükmemişti bebek ama hiç endişelenmedim hatta değil burdakilere sormak etrafıma bile sormadım oluşur diye düşündüm. Bu kadar kaygılı olmayın sakin olun bence
EcemUgur01 a-melis Si alttan bakmak bebeğe zarar vermez im rahat olsun 🌼 Si 5+1 erken bir zaman sana beklemek gerekiyor erken demediler mi ? Ben bebeğimi 6+1 de gördüm 5+5 te bana da boş gebelik yada geriden gelen gebelik olabilir demişlerdi kanamam vardı hatta bayıldım hastanede kanama gelince 6+0 da ölü gebelik kürtaj dediler Ben doktor değiştim evet kalp atışı yok ama ben 1 hafta beklemeyi öneriyorum dedi. 7+1 de kalp atışını duydum bebeğimin. Sabret, şuan çok erken geriden gelen bir gebelikte olabilir lekeyi her hamile yaşayabilir
a_burcu_bur a-melis alttan bakabilir korkmayın, kalp atışını duyana kadar alttan muayane oldum. Birinde kese görmek için birinde de kalp atışını duymak için.