ncyeninseruveni Kızlar selam detaylı ultrason girdiniz mi ? Girenler kaçıncı haftada girdi? Özel doktora gidenler fazla ücret ödedi mi ? Devlet hastanesinde de bakılıyor mu detaylı ulturasona tecrübelerinizi paylaşırmısınız 😊
Zyneepemree ncyeninseruveni ben haftaya cuma gireceğim 21+3 haftalık oluyorum özelde yaptıracağım 350 TL artı doktor kontrolü 175 TL vereceğim devlet hakkında bi bilgim yok
Rabisasell ncyeninseruveni tam 22. Haftamda girdim kendim özel bir kliniğe gidiyorum doktorum devlet hastanesi rapor yazabildiği için şehir hastanesine gönderdi şükür bişey çıkmadı 🙏🏻
ncyeninseruveni Rabisasell devlet hastenesinde raporlama mı baktırdın yani ? Rapor olmadan bakmıyorlar mı ?
Rabisasell ncyeninseruveni yok rapor dediğim o değil ben parasız bakıldım sigortadan ya i perinatoloji doktoru rapor yazdı yazılı yani
Masli ncyeninseruveni ben bugün gittim 10 dakika sürmedi başkent adana hastanesine sonra öğrendim doktorum gidiyormuş muaynehane açacakmiş ben bir sinir oldum başka perinatologa giderdim bilsem 600 tl verdik geldik 10 dk için
SevdaBati Bakirkoy ultramedde 23+6 da yaptirdim doktorumun anlasma indirimi vardi 600 tlden 450 tlye nakit ucreti odedik . Devlet tarama testlerinde bi sorun olmadigi surece yapmiyo .
nursheenn ncyeninseruveni 31 Mayısta 20+2 olacağım.Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesinde randevum var zorda olsa aldım randevu özellerde çok pahalı olduğu için devlet hastanesinden randevu almaya çalıştım çok şükür ki aldım.😊