Minisomini Eymenkuzusu benim ki yeni gebelik hiç bulamıyorum 😔 ankarada özel hastaneler ne kadar pahalı. Devlettede bulamıyorum 😞
Eymenkuzusu Minisomini gideceginiz günün bir gun oncesinden bakin genelde ogleden sonra aciyorlar yarim saatte bir kontrol edin mutlaka bulursunz.
Mom54544 Minisomini 135 lira gittiğim hastane muayene ücreti a life Hospital Etimesgut ta bide Sincan da başak tıp var 80 lira muayene ücreti
2minikannesi Eceecyln06 Devlet hastaneleri hep böyle malesef ilk başta Sami Ulus 2 defa verdi o kadar 28 haftalık hamileyim ozelle Birlikte toplam 4 5 tane görüntü var elimde😂
Eceecyln06 Zeynep13072017 Zahide küçük doğum paketi çok pahalı gelmişti ? Aradığımızda 500 TL muayene ücreti denmişti 🙄
Minisomini Mom54544 yaa teşekkür ederim ben mamakta oturuyorum biraz uzak snaırım. Orda hangi doktorları önerirsiniz
Minigim-ben Eceecyln06 evet canim memnunum naif bir hoca, titiz aklında soru işareti olursa şu testi bir yapalım diyor.
gullcannn Minigim-ben Bende Etlik Lokman Hekim Hastanesine gidiyorum. Bunu yeni duydum işitme testi önemli değil mi ama. Danışmaya mı sordunuz. Bir ara bende sorayım saçma bir uygulama olmuş.
Minigim-ben gullcannn danışma mi oluyor adı. Şu dogum paketi, dogum ucreti hakkında bilgilendiren kişi söyledi. Hatta bana bir brosur vermişlerdi. Fotoğrafni atacaktım ama atamadım 😑. Brosure göre bırakın sadece doğum ücreti değil, dogum paketinde bile yok
Minigim-ben gullcannn [url=https://www.hizliresim.com/pkr6vtz][img]https://i.hizliresim.com/pkr6vtz.jpg[/img][/url] Umarim olmustur
sinemm08 A life hospital kesinlikle önermiyorum ben de Ankara şehir hastanesine gidiyorum bugün cinsiyet için A life a gittik doktor 20 dk sonra geliyor kimse ilgilenmiyor untrason cihazı berbattı görüntü bile vermedi 83 TL çöpe gitti yani şehir hastanesinin gözünü seveyim nasıl ilgili doktorlar
gullcannn Minigim-ben Aynen internettende baktım çoğu özel hastane ayrı ücret almış bu test için. Ama bildiğim kadarıyla sağlık bakanlığı mecburi koyduğu ve ücret alınamaz dediği bir test diye biliyorum. Siz bu konuda ne dediniz peki orada yaptırmayı düşünüyor musunuz işitme testini
Minigim-ben Canim ücretsiz yapmazlarsa ücretli yaptırırız mecbur. Bir sey demedim hastane araştırıyordum çünkü. Hangisi bana mantıklı gelirse ona gidecektim. Lokman hekime geldim doktor Doc ve fiyat olarak makul geldi
gullcannn Minigim-ben Anladım canım. Ben zaten Etlikte büyüdüm sürekli gittiğimiz hastane ama ilkkez doğum yapacağım için tabi bunu bilmiyordum. Fiyatı makul diğer özellere göre birde polis eşiyim daha indirimli bize. İlk muayenesi denince onuda kapsıyor diye düşünmüştüm demekki değilmiş hayırlısı bakalım az kaldı zaten benim doğuma hangimiz önce doğurursak söyleriz artık 😂
Minigim-ben gullcannn haklisin canim insanın aklına dahilmis gibi geliyor. Fiyati hocaların ilgisi güzel bence de.Aynen haber verelim birbirimize🤗