[silindi] Kghkflfk zararli bir yöntem ama sekeriniz yoksa kendinizi biktirmayi tiksinmeyi deneyebilirsnz yani aşırı yiyerek ben cipsten oyle soğudum
Burcuckmk Kghkflfk kaçıncı haftandasin bende 25. Haftamdan itibaren oyle olmuştum 30. Haftalarimda geçti
kucuktosbik27 Kghkflfk kuru meyve tüketebilirsin canım tatlı yemek bebişe herhangi bir fayda sağlamıyor malesefki kuru meyveler sağlık açısındanda vitamin açısındanda çok faydalı bi dene belki etki eder sade yiyemiyorsan yoğurtla falan yiyebilirsin
ezos Kghkflfk her şeye tarçın öneriyorlar mesela elma dilimledin tarçın sep yoğurda süte suya şekeri dengeliyormus inşallah faydası olur ama sen doktoruna danış öncelikle Allah korusun tarcina alerjim vardır dokunur falan
akgunbirsen Ben normalde de şekersiz beslendiğim için çok zorlanmadım ama illa istek gelirse muz, avokado, kakao, süt blenderda doğal puding yapıp yiyorum. Hem besleyici, hem isteğime çok iyi geliyor.
Symazturk Kghkflfk kesmez ama incirin içine ceviz koyup yiyin tabi 1 tanecik yani bastırır en azından sizi çok iyi anlıyorum 😀