Sarperinannesi Merhabalar karpal tünel sendromu yaşayan var mı arkadaşlar? Ağrı ve acıyı azaltmak için neler yaptığınızı paylaşabilir misiniz 🙏
HicranKzn Sarperinannesi ben yaşadım 1-2 ay kadar sürdü. Şükür geçti. Nörolojiye gittim ilaç verdi doktorumuz kabul etmedi. Tekrar gittim bileklik verdi raporla eczane yada medikallerde bulabiliyorsun. Gece gündüz çıkarmadan kullandım. Şükür bitti gitti 🙏🏼
deletedmom351 Sarperinannesi Ay ben mahvolmuştum parmaklarımın ağrısından doğum yaptım daha yeni yeni geçmeye başlıyor.
Sarperinannesi HicranKzn bana da kendi dr um b12 verdi ama ne kadar sürer böyle bir fikrim Yok tabi 1 haftadır her sabah ağrı içinde uyanmak kabus gibi 😔
HicranKzn Sarperinannesi doktoruna sorup kullanmanı tavsiye ederim. Onun ağrısı çok farklı. Gece ağlayarak uyanıyordum ben ellerimi hiç kullanamaz hale gelmiştim
Adabahar Kızşar soğum yaptım 1 hafta oldu hala geçmedi mememi tutuyorum sıkıyorum haliyle süt gelsin diye daha da artıyo doktoruma gittim bana da b12 be magmezyumunu iç dedi içtim şimdi nasıl rahatladım anlatamam