Miniknutelle 24+6 hamileyim hareketlerini önceden daha çok hissederdim bu aralar az hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum bile sizde de öyle oluyormu ?🌺
Sehnur Miniknutelle ben 18 haftalık hamileyim karnımda sürekli gaz geziyor başka bişey hissetmiyorum ilk gebeliğim bu hareket etmesi nasıl bişry oluyor acaba
Bsraa35 Miniknutelle evet oluyor o haftamda hareket hissetmiyorum diye doktora gitmiştim 🤦🏻♀️ Ama 28-30 haftaya kadar düzensiz oluyor korkmayın keyifleri gayet yerinde 🥰 rabbime emanetler
Kuyumcu Miniknutelle o haftalarda dusensız oluyor ben 25 haftalıkken uc gun hıc hıssetmedım sonra tekrar hıssetmeye basladım
Melekege1 Miniknutelle canım büyüdükçe yeri daralıyor ondan olabilir ama takip et hareketlerde azalma çok olursa doktoeuna danış
Miniknutelle Sehnur Canım 18 haftalıkken bende pek hissetmiyordum 20. Haftadan sonra başlamıştı daha çok 🥰
Miniknutelle Kuyumcu Kumral5 Melekege1 Çok teşekkür ederim hepinize sağolun geçen hafta kontrolden geldik sorunda yoktu çok şükür geldikten sonraki günler hissetmemeye başladım oyüzden acaba normalmi ki arada olup olmaması diye çok sağolun. 🌺🌺🥰🥰
Kumral5 24+4 haftaliğim bazen hareketli bazende bi iki hareketi disinda hissetmiyorum bile duzensiz yani ama normal
Kuyumcu Miniknutelle ben suan 29 haftalıgım mıllet gece tekmesınden uyuyamaz benım mınık gece sakın mesela ben uyuyprum bazen hıssetmeyınce karnımla cok oynayıp uyuyorsada uyandırıyorum dogunca sen uyandırmadan ben alısıcam bu duzeme uyancam dıyecek sanırım 😂