Gamzebsky3535 Burcummmm biraz geç gibi geldi canım en geç 12. Haftada olduğunu biliyorum ben sen yine doktoruna bir sor istersen
Ouzc Gamzebsky3535 bana 10 gün içinde dediler. Bugün kan sonuçlarım çıkmış. Ama doktorum bu degil dedi rapor olarak hazırlanıyormuş. Kan ile ultrason beraber değerlendirilip.
GKP22 polyanne bende ağustosun 22 sinde doğurmuştum bide çok zor geçmişti hamilelik şimdi kışta doğurmak daha mantıklı geliyor en azından lohusayken sürekli cam klima açmak zorunda kalmam😅😅
sakikrat 1yildirim-bebek cok haklısın bunu düşünemedim teşekkür ederim ☺️☺️ en mantıklısı öyle yapmak olucak
Arsima4 Benim de 11+1 yarın kontrolüm var. Dr cinsiyet tahmini yapar mi bilmiyorum. Doğum da en son 20 aralık gösteriyor
Pnryr Momlife1 12+3 de dr erkeğe benziyor dedi nifty testi yaptırdım inşallah temiz sonuçlarla birlikte kesin cinsiyeti haftaya öğreniriz siz öğrendiniz mi?
Momlife1 Pnryr amin inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah cuma günü randevum var merakla bekliyorum hayırlı haberler alalım inşallah 😇
Giba Sekerinannesi merhaba tekrardan canım doktora muayneye hiç gittin mi bu ara hastane normale dönmüş mü acaba bilgin var mı 🤭😇
Sekerinannesi Giba evet 2 hafta önce gittim hala eşler içeri alınmıyodu sizi alırlarsa sende bana haber verir misin:)