sumlifee Pinarnehirbebek Medical Park Karadeniz hastanesinde Dr Ufuk Yılmaz alanında çok iyi bir doktor gerçekten
Pinarnehirbebek Nilaylks ücretleri çok uçuk geldi tek muayne 315 ondan kararsız kaldım genellikle onu oneriyorlar ama
MineLule Zeynep616161 Gülten hocaya randevu almaya çalışıyorum ssvd yapıyormuş. Nasıl biri memnun musunuz?
Nilaylks Pinarnehirbebek evet ücretleri ne yazık ki fazla biz polis eşi indirimi uygulatıyoruz onda bile fazla bi indirim olmuyor ne yazık ki
Hamisse Özel imperial hastanesi doktr dilek aydın erdoğan tek geçerim dünyann en iyi doktoru diyebilirim izmirde istanbuldada birçok doktora gittim onun gibi içten mükemmel bi doktorla karşılaşamadm ne zaman rizeye gitsem mutlaka uğrarım kontrole git asla pişman olmazsnn 😍
Zeynep616161 MineLule bu konuda bilgim yok doğrusu, bana en rahat doğal o geldi, odasında girdiğimde kasilmiuorim yani şunu sorsam mı es mi geçsem die, ama ssvd yaptığını ilk kez duydum çok güzel bisey bu
Zeynep616161 MineLule MHRS uygulamasını telefonuna indir, hekim olarak onu işaretleyip talep oluşturun, randevu açılır açılmaz telefonunuza mesaj geliyor bu şekilde