Aylinsemih Kızlar kayinvalidem eşiyle bugün bebek için aldığı bazi elbiseleri yollamış içinde bu ve bunun gibi şeyler var bunu ben nasil kullanıcam özellikle üstekini kendi annem usttekini onun içine gidicek dedi düğmesi ipi hicbir şeyi yok ne ise yarıyor tam olarak hiç böyle bisey gormedim dışarda köydeki mağazadan almış ama anlam veremedim bide aynı renk alttı da var tuhaf bi kumasi var https://imgyukle.com/i/OU54k1
DefneRana Aylinsemih üstteki içlik atlet dikişsiz düğmesiz bebeğin vücuduna batmasın diye göbek bağı düşene kadar giydirilecek
Rabisasell Aylinsemih benimde hastane çıkışımda üstekinden çıktı kutunun içinden hemşireler genelde onu sitiyormuş kundak gibi yapıp üstüne diğerini giydiriyorlarmış göbek bağı olduğu için rahatsız olmaması için
Serpil-3 Aylinsemih ne dediğini anlamadım ki resim at canım yardımcı olalım böyle kapmalı gibi incecik gömlek gibi bişeyse bahsettiğin o ilk doğduğunda göbeği düşene kadar giydirilir yanlardan bağlananı var atletin yani zıbının içine
Cevirmenannee Aylinsemih yenidoğan bebeklere çok giydirirler bunu terletmez ve rahattır yakası açık bişey giydirdiğiniz zaman işe yarar.
Derinin-annesi Aylinsemih alttakini yanlıs gormüşüm ikiside yandan iple baglanıyor.Hstane cantama koydum bende bunlardan.
Serpil-3 Aylinsemih evet şimdi oldu dediğim buydu işte iç zıbın o göbek bağı düşene kadar giydireceksin
Nazifenur Ay ne güzel ipliymiş ben hiç bir yerde ipli bulamadım bide büyükçe takımlardan hep küçük ipsiz çıkıyor. Biri göbek bağı düşene kadar giydiriliyor canım yeni doğan bebeğin kordonuna göre.
Aylinsemih Nazifenur anladim canm bu büyük takımlarda değil di ayrı bi kutuda idi alt üst şapka eldiven seklinde
Nazifenur Aylinsemih aynen büyük onlu takımlarınki küçük böyle üçlü yada beşli takımlarda büyük oluyor ne güzel bebeğin rahat eder allah hayırlısıyla kucağına aldırsın inşaallah🥰