Sevdaelmc Kızlar ayın 10unda yumurtalama gördüm Bugun 12 gün tam kan verdim 19.51 çıktı Bugun adet günüm gösteriyor takvim değer düşük mü acaba
Denizyildizii Sevdaelmc değerin düşük olup olmaması önemli değil önemli olan iki günde bir iki kat artış olması
GNurr Sevdaelmc bende çok düşük öğrenmiştim regli dönemin geçtiğinde artar hızla canım :) sağlıklı bir gebeliğin olsun 🥰
Zeyneptuba Sevdaelmc az değil gayet iyi bi oran. Tebrik ederim Allah devamını getirsin. Sizden bişey rica edebilir miyim elinizde ovülasyon testi varsa yapıp paylaşır mısınız. Merak ediyorum da yebi hamile birinin ovülasyon testi nasıl gözüküyor diye
Elif351 Hayır kesinlikle düşük değil zaten hızlıca artış gösteriyor iki gün sonra testi tekrarla demek istediğimi anlıycaksın
Sevdaelmc Zeyneptuba canım şuan hiç yok memleketteyim ama senin için adete 4 gün kala yapmıştım onu atayım sana
Sevval0811 Benim reglim 1gün gecikti mide yanması ve şiddetli kasık ağrısıyla gittim testte değer 418 çıkmıştı şu an 4+2yiz sağlıkla gelsinler inşallah🥺🥰
CansuDRY Sevdaelmc Yumurtlamadan 12 gün geçtiğinde değerim 18′di benim. 2 gün sonra 56 oldu. Ayrıca adetinize 2 gün var bu hesaba göre ve değeriniz güzel.😊🙏🏻