Melisaalagoz Kızlar 2 hafta önce bebeğimde 3 haftalık gerilik görüldü tekrradan gelin dediler bir hafta sonra ama özele gidicek durumum yok eşim maaş ını almadı daha şehir hastanesinden de randevu alamıyorum randevusuz girsem acaba bakarlar mı?
Fatma_d Melisaalagoz bakacaklarını hiç zannetmiyorum ne yazık ki. Hele rutinde özelden takipliyseniz daha da tepkili oluyorlar. Kolaylıklar dilerim.
Lalihhhh Melisaalagoz ben 35. Haftadan beri hep randevusuz giriyorum şehir hastanesinde ama benim doktorum öyle çağırıyor kendi rızası ile randevu bulamayacağım için araya alıyor ben gibi 9. Aya gelmisleri
Melisaalagoz Sbhtzmn Ben özel bi kliniğe gittim acil olarak arefe günü orası açıktı o yüzden tekrar giremiyorum oraya
Melisaalagoz Aysegultkk acilden gitsem muayene ol diye kızarlar eminim artık akıl sıra erdiremiyorum gerçekten Allah yardımcımız olsun
Gizmo90 İnsan evladına denk geldiysen bakar canım her doktor aynı değil kimisi Melek gibi halden anlıyor kimi de tam tersi
Aysegultkk Melisaalagoz amin inşallah 🙏🏻 Bende randevu alamadım ama benim haftam bittiği için sancım var dedim muayene oldum yapacak bişey yok sıra alınmıyor randevu alınmıyor