Kizlar hiç aklıma gelmezdi doğum hikayemi yazacagim biraz uzun olabilir isteyen okusun pozitif doğum hikayem başlıyorum ♥️37.haftamda kontrole gittik suyum iyice azalmıştı nst ye bağlandık kalp atışlarımiz kötü çıktı birşeyler yedim tekrar bakıldı kalp atışları hala kötüydü 2doz ciğer geliştirici vurulduk hemen akşamına yatisim yapıldı sabah 7 buçukta doğuma gittim sipinal anestezi oldum belden iğne vurdular hiç acımadı kizlar korkulacak gibi değilmiş bacaklarıma sıcak sıcak biseler aktığını hissettim daha sonra doktorun geldi ameliyata başladı 10dk sonra kızımın ağlamasını duydum doktorum kizimi gösterdi hemşireler yanıma getirdi kokusunu çektim öptüm kizimi daha sonra üzerini giydirip tekrar getirdiler resim filan çekildik kızımı babasına götürdüler o arada tabiki karnım dikiliyor filan daha sonra odaya götürdüler 4-5saat ayağa kaldirmadilar daha sonra geldiler üzerimi giydirip ayağa kaldırdılar tabiki ilk kalkış çok zordu ağladım adım atarken ama o acı ilk ve sondu daha sonra kendim yavaş yavaş kalktım ağrı kesici vuracaklari zaman istemiyordum bile ertesi sabah yürüyerek hastaneden çıktım evde yürüdüm bol bol yürüdükçe kendimi daha iyi hissettim şuan 10gunluguz herşeyimi yapabiliyorum elhamdülillah evde sadece ilk gün yattım oda yorgunluktan daha sonra hiç yatmadım kizlar diycegim o ki kulaktan duyma şeylerle kendinizi korkutmayin doğum yapmadan önce herkes keşke normal dogursan sezeryan çok kötü yarım adam oluyorsun bilmem ne bilmem ne dediler korkuttular beni ama çok şükür hiçte dedikleri gibi olmadı buda benim güzel doğum hikayem inşallah size de cesaret olur kizlar ❤️