sonsuzum_bebegimygz2 Yıl dönümümüz bir ay sonra ve tatile çıkmak istiyorum gideceğim yer 6 saatlik bir yer acaba bi sakıncası olurmu sizce giden varmı bi zararını görmeyen
derya46 sonsuzum_bebegimygz2 bnde 12saatlik yol gitcem nasip olursa inşaallah esimin yegeni evlnyor onun icn bn gitme taraftari degilm esimn ısrarı ile gitcem inşaallah bisey olmaz dktorm tavsiye etmem dedi ucakla git dedi düşük olur korona olursun dedi hicbr gebeye onermiyorum dedi
feyzaa34 sonsuzum_bebegimygz2 kızımda hamileyken gittim bi sorun olmadı 12 Haziran da bende 4 aylık oluyorum bizde gidiyoruz aracımız ile Tekirdağ dan bodruma ama öncesi doktoruma bi sorucam yinede genellikle havuz yasak oluyor zaten denize izin verir yinede dikkat et kendine canım üşütmemekte hele❤️❤️❤️
nerelerdekaldin sonsuzum_bebegimygz2 doğumdan 10 gün önce 1 hafta tatile gidip denize giren tanidigim var her gün girmişti denize gidilir yani
MerveDurr Olmaz ben memlekete gttm ama bel kalça ağrınz olablr uzun süre oturmaktan kendi aracınzla gidiceksnz 2 saatte bi mola verin biraz yürüyün
Biranne2meyve sonsuzum_bebegimygz2 kızımda yaz hamilesiydim hep denizde geçirdim çok şükür hiç bişey olmadı sadece doktorum mayonu sürekli değiştir ıslak kalma demişti girip çıktıktan sonra güzel duşunu al demişti ☺️
PsikologEzgiAlbas Ben bu hafta sordum. Havuzun temizliğinden eminsen girebilirsin dedi deniz konusunda da kesinlikle girmem gerektiğini yüzmeyi önerdiğini söyledi. Uzun yolculuklarda 2-3 saatte bir kısa mola ve yürüyüşler öneriyorlar🤗
Aminegul sonsuzum_bebegimygz2 ben yurt disinda kaliyorum ilk hamileligimi türkiyeye tatile gelince öğrendim. Simdi yine hamileyim yine türkiyeye gelecegim arabayla 1 gün sürecek. 3 aylik hamile olacagim. hem spa otel hem deniz tatili düsünüyoruz dikkat ettigimiz ssürece birseycikler olmaz
Ergen50 derya46 bu arada bende yolculuğa çıkıcam ama çok tedirginim bu ayın 8. Felan şuan 16+6 yız siz hiç yolculuk yaptınızmı bilginiz varmı
derya46 Ergen50 nasipse yapacagim inşaallah tokata gitcem canim esimn yegeni evleniyor doktr tavsiye etmedi ucakla git dedi düşük olur korona olursun dedi hicbr gebeye onermiyorum bana
Mihribancglr sonsuzum_bebegimygz2 ben defalarca gittim 12 saatlik yola çıktım bünyeden bünyeye değişiyor tabi 🤷♀️