AhahHbzhz Kızlar gebeliğinin başından beri sivilce problemi vardı çok takmıyorum ama artık göğüslerim bile komple sivilce ve kasiniyo çözüm bulan var mı allah aşkına maffoldum heryerim sivilce 🥺🥺🥺
Elafeyza23 AhahHbzhz Çözüm yok canım maalesef 37 haftalık olduk hala geçmedi sivilce problemim. Hamilelikten önce 1 tane sivilce yoktu yüzümde 😂 Takıntı yaptım bi ara günde 3 kez yüzümü yıkıyordum koyverdim artık 🙈😂
Hatice_ee AhahHbzhz bnim dekolte kismim gogsume dogru sirtim boynumda falan 😔 bn de bilmiyorum valla napicagimi
Zehraaa98 AhahHbzhz ilk bastan beri var sırtımda yüzümde her yerımde üstelik bu ara ödemli cıkıyor cıban gibi☹️☹️Çaresi yok doktora gıttım antibiyotikli krem verdı kullanınca gecıyor gerı cosuyor doğurunca gecer ınsallah kollarımda sıvılce ızı bıraktı oğlum canı sağolsun 🧿
AhahHbzhz Zehraaa98 ay inşallah gecer bide erkek bebek güzelleştirir derler bizim oğlanlar bizi maffetti
Gokcecicekk Canım ben 2 haftadır maya süt çay ağacını macun karışımı yapıyorum sürüyorum iyi geldi.dene bir istersen
Zehraaa98 AhahHbzhz yok ya hurafe hepsi valla kayınvalıdeme hala ınandıramıyroum ılle de kız dıyor 36.haftadayım😂😂